Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

11 March 2016

Sejak Bila PAS Bukan Pembangkang?

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... Lu dan gua sedia maklum.. Selama nih.. PAS diperingkat PUSAT adalah pembangkang... Hahaha.. Tapi ini hari gua terkezut biler mana Utusan Malaysia (yang dah tak laku tu) dok jaja cerita yang PAS akan menggerunkan Pakatan Pembangkang dengan satu gabungan baru.. Satu gagasan baru.. Satu idea baru...

Huhuhu....

Dasatlah PAS la nih... Semenjak dua sedondon warna pink itu hari,. Skrang PAS sudah berani timing tnggi bahawa PAS akan menggerunkan Pakatan Pembangkang...

Hahaha.... 

Hebatlah PAS nih... Hahaha.. Boleh putus urat kentut gua kalu PAS selalu macam nih... Hahaha... Tambah pulak Takiyuddin.... Lawak siot lar... Hahaha.. Aper la nasib PAS la ni.. Dapat pemimpin semuanya gelong kepala otak... Agaknyer la... Pasai tu la si spender besar selamat dari terkantoi... Semua boleh cover bawah tikar getah... Hahaha.. Lawak siot...

Hahaha



4 comments:

  1. Wa baru balik dari kelntan.
    Tgh jalan di gua musang, wa nampak lori2 balak yang dah dekat 20 tahun pupus di area tu tiba2 muncul balik. Kali ni lagi dasyat muatan dia. Lu bayang la,satu lori balak tu cuma boleh angkut satu batang je. Aku tengok balak tu sama saiz dengan rumah teres. Nampaknya geng2 kepala butuh bersalut sarban ni memang serius. Betul2 membalak bersama sata. Phuii!!!

    ReplyDelete
  2. PAS ni dah mereng ni! Dia ingat bila Tuang Presideng dia dah duduk semajlis dan pakai sedondon "pink" dengan Najib maka diaorang terus jadi sebahagian dari kerajaan. PAS ni memang dah menjadi Parti Akal Singkat. Tuang Presideng cakap jangan pecat Najib. Timbalan pulak buat ketuk ketampi cakap PAS akan sokong undi tak percaya kat Najib. Pastu Ketua Pembohongan lebih dari penerangan pulak cakap nak buat blok baru (kat Hospital bahagia, Tg Rambutan). Diaornag ni memang dah jadi gila dan amat sesuailah PAS buat blok baru kat Hosp bahagia tu untuk tempatkan pemimpin2 mereka yang dah sewel tu. kalau ada kosong elok gak bawak sekali najib dan semua menteri2 "otak kosong" yang ada dalam kabinet dia tu. Tiadanya pemimpin2 PAS dan "Najib and the gang" dalam politik Malaysia ni maka akan amanlah negara. Aminnn.....

    Nick.
    Cape Tiger.

    ReplyDelete
  3. Sejak bila?Sejak PAS terima "derma" dari penyamun rakyat. PAS ni Parti Anjing Suruhan maka sapa suap makan dia ikut saja. Dulu DAP dok suap makan tapi sekarang UMNO pulak dok suap tapi dengan duit yang dicuri dari rakyat.

    ReplyDelete
  4. mintak tolong lah pas oi jangan banyak qolu sana sini
    cukuplah istiqomah tarek puak lombuno sokong pas
    biar sampai kiamat kecil atau besar
    jangan lupa jihad ini

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja