Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

13 March 2016

Kalau Tidak Kena Tipu Tu ...

Bhai/DeeDee semua...

Kalau tidak kena tipu tu bukan pemimpin parti pembangkang lah... Sejak sekian lama pemimpin pembangkang memang selalu kena tipu,. Kena kencing.. Tapi boleh pulak tunjuk macam depa tu pandai tak akan kena kencing masa bercakap depan penyokong dan pengikut parti pembangkang..

Toksah lah lu orang tengok pemimpin pembangkang yang memang terkenal bodoh tukil tue... Cukup jer la lu tengok TukarTiub.... Konon hebat boleh baca agenda musuh... Tapi still boleh kena kencing dengan musuh... Hahaha... Lawak siot... Hahaha... Konon boleh baca gerak-geri dan strategi musuh.... Tapi still kena kencing gak itu TukarTiub... Hahaha... Sama bodoh macam pemimpin pembangkang jer gayanya... Hahaha

Mudah sangat kena kencing dan kena tipu... Setepek kena tak muka dibaling taik pun masih tak sedar... Masih boleh kata harum semerbak.... Bodoh betul la... Hahaha

Lawak siot... Hahaha


3 comments:

  1. Kuat makan dedak ke bro. cerita sana pi sini pi macam hero ada pendirian. Masih buta hati juga kau ni.

    ReplyDelete
  2. depa tumapng bagi rioh saja depa pun tau puak lahabau ni
    singkir matjib selamatkan matde
    singkir omno dalam pru14 selamatkan negara dari omno
    Allah hina rakyat dan pemimpin yang tak mau berubah
    musibah demi musibah
    padan muka kita tekena jugak

    ReplyDelete
  3. Salam C+

    Itule musykil. Tetiba ada surat sokongan daripada Anwar Ibrahim. Tetiba diviralkan surat tu dari Facebook ke Akhbar. Konon surat tu daripada Whatsapp jer.

    Akhbar pun macam macai - ambil maklumat dari Whatsapp.

    Tetiba timbul pulak citer surat tu palsu.

    Macam kartun jer...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja