Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 March 2016

Sudah Sampai Ketahap Meluat

Bhai/DeeDee semua...

Acapkali gua bukan sajer dapat amaran... dapat penghinaan ... dapat ugutan.... dan macam-macam lagi... Tapi gua buat derk jer semua tu,.... Sebab semua tu datang dari macai-macai yang masih berhingus lagi.... Takder hal la gua semua tue....

Terutama sekali kalu berkaitan dengan isu politik.... Semua tue karut ja.... Semua tu bikinan ja... nothing to afraid...

Paling best sekali aaa... biler gua dapat lihat sendiri bagaimana bodohnya parti-parti pembangkang yang ada dalam Malaysia ni... tak kisah la banyak mana parti yang ader.. tak kisah pun berapa lama parti tue dah idup... tak kisah la aper tujuan parti tu ditubuhkan... pada gua semua parti tue pimpinannyer memang haup... memang tabley pakai... memang ngarut... memang bodoh, bebal lagi bangang...

Patutlah sampai sekarang dan akan datang tetap kekal jadi pembangkang diperingkat pusat.... Hahaha... Tak ada gaya nak jadi pemerintah.... Hahaha... bodoh bertingkat-tingkat... Hahaha

Sebab itulah kalu ader yang berangan-angan nak jadi pemerintah Malaysia kononnya selepas memang PRU14 tue...  gua nak cakap satu jer... jangan mimpi lah.... Hahaha... kalu still perangai dan sikap macam ni... lupakan sajer la nak amik alih pentadbiran Malaysia... lupakanlah...

Hahaha...

Tak ader gaya lu orang nak menang kalu stakat inilah usaha dan idea lu orang... Lu orang ingat rakyat (pengundi tidak berparti @ atas pagar) yang berjumlah 70% daripada semua pengundi yang ader tu bodoh macam lu orang ker.... Hahaha... silap la wei... lu orang memang boleh membodohkan ahli parti lu orang... tapi bukan semua pengundi yang 70% nie...

Jangan bodoh la wei... Hahaha

Ader paham ka???

Kalu tarak paham... pi hantuk kapla tu kat atas jalan tar.... Hahaha...

4 comments:

  1. Maka mereka menginginkan supaya kamu bersikap lunak lalu mereka bersikap lunak (pula kepadamu).

    maaf la kalau ini sikap duk ada lagi tak kan dapat runtuh puak
    haprak tu

    tegas n ikhlas kerana Allah berjuang menegakkan pemerintahan dibumi
    ini ikut aturan dari Allah.
    berjuang nak senang pi main jauh jauh

    ReplyDelete
  2. Apa marah sgt ni yob..sabar.

    ReplyDelete
  3. Meluat kira ok lagi la bhai...jgn sampai melugai hayai sudah...lu pun satu la bhai...nak marah diaorang pun nak buat apa...bkn diorang being trained pun..yang ditrained pun kadang kadang bodoh lagi teruk sampai tahap cipan...hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja