Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 September 2014

Cerdik Tidak Boleh Diikut.. Bodoh Tidak Boleh Diajar

Bhai/DeeDee semua...

Hahahaha..... gua sebenarnya dah malas nak bagi nasihat kepada golongan yang perasan diri diorang maksum.... Bukan aper... sebab serupa macam mencurahkan air ke daun keladi.... masuk telinga kanan keluar telinga kiri.... ada mata tapi buta... ada telinga tapi tuli.... ada otak tapi kosong.... Hahahaha

Kalu ikut peribahasa Melayu.... benda camnie seumpama cerdik tidak boleh diikut... bodoh tidak boleh diajar....

Biar lantak aper nak jadi ngan diorang.... biarkan la luncai terjun dengan labu-labunya.... Hahaha

Sebab aper gua cakap camnie.... sebab geng-geng perasan maksum nih... diorang lebih rela dan redho untuk menyembah manusia (takutkan derhaka kepada manusia) .... tapi tak berapa nak sembah Allah Taala, Tuhan Sekalian Alam ....sebab diorang tak takut derhaka kepada Allah bilermana diorang sendiri jadi munafiq... menipu... dan seangkatan dengannya hanya kerana lebih menyembah manusia ...

Pada golongan yang perasan maksum nih... menipu... mengelat... mungkir janji.. dan sebagainyer hanya kerana nak terlebih menyembah manusia adalah perkara terpuji.... Giler siot... ini memang sosat lagi menyosatkan....

Aper nak jadi aaaa....

Biler ceramah... asik nasihatkan orang supaya sembah Allah Taala.... walhal diri sendiri menyembah manusia..... SYIRIK...

Bottom line citer... itu sebab la orang Kafir dan Kuffar susah nak terima Islam di Malaysia nih... pasai golongan yang bawak imej Islam tue sendiri pon lagi ngarut dari orang Kafir dan Kuffar.... perangai lagi hina dari orang Kafir dan Kuffar..... Aiyo.... memalukan...

# Tambahan .... Presiden PAS cabar ahli PAS yang tak puas hati supaya keluar dan buat parti baru... Gua rasa aaa patut ahli PAS yang terkesan dan rasa terhina dengan cabaran Presiden PAS nih supaya membuat usul agar Presiden disiasat oleh Jawatankuasa Tatatertib Parti kerana mengugut ahli parti. Itu pon kalo ahli PAS ader berani la... Jangan ingat Presiden PAS tak boleh kena tindakan tatatertib... Boleh la bhai...  No one is above the law...

Ya Allah... Lindungilah gua dan geng-geng gua daripada bala yang lu timpakan kepada golongan yang perasan diri mereka maksum nih... yang dimulut mereka menyebut Allah.... tapi dihati mereka menyembah manusia... yang mana ilmu yang mereka ada tidak diamalkan mengikut haqnya....   Ameen....

7 comments:

  1. Ramai dok cabar aku kata aku berani layang saja tak berani sebut nama siapa ahli Majlis Syura Ulamak yang jadi jurucakap syarikat besar deal projek.....

    Maka dengan ini aku umumkan di sini bahawa insan mulia tersebut ialah Timbalan Mursyidul Am PAS Dato' Dr Haron Din.

    Dato' Dr Haron Din telah berjumpa dengan YB Nurul Izzah Anwar, Ahli Parlimen Lembah Pantai pada suatu ketika sekitar tahun 2009 untuk meminta YB Nurul Izzah tidak membantah projek Pantai Sentral Park di Bukit Kerinchi yang dimajukan oleh Syarikat Amona Group.

    Aku juga dimaklumkan bahawa menantu Dato' Dr. Haron Din telah bersama Tan Sri Khalid Ibrahim berjumpa dengan Tan Sri Muhyiddin Yaasin.

    Apa kepentingan Dato' Dr Haron Din dengan Amona Group? Siapa pemilik Amona Group? Apa hubungan Amona Group dengan Tan Sri Muhyiddin Yaasin?

    Sila...... bujur Lalu Melintang Patah.... silap-silap melintang pukang. ~Zulhazmi At-Takanan

    ReplyDelete
  2. Bukan setakat sembah manusia tetapi sembah set**n, oops.......sult** bukan set**nlah bodoh kata P.Ram***. Sekarang ni akta hasutan tengah mengamuk, silap cakap /tulis masuk makamah. Maklumlah anak didik penjajah gunakan akta ciptaan penjajah juga. Akta tahun 1948 , masa tu dah merdeka ke? Sepatutnya segala undang2 semasa belum merdeka dihapuskan. Kalau tidak usah isytihar merdeka sebab gunakan lagi undang2 penjajah.

    ReplyDelete
  3. Salam
    Jangan membuat fitnah.

    ReplyDelete
  4. Jangan buat fitnah.

    ReplyDelete
  5. Betul, jangan buat fitnah pil kuda

    ReplyDelete
  6. Jangan le antara kita + Presideng & orang-2 dia nak jadi Munafik pulak ??...koman sungguh... Neraka jahanam paling corot, paling hot siot !!

    Na uzubillahi minnzalik !

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja