Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 September 2014

Khas Buat Alvin Tan

Bhai Alvin Tan...

Lu ingat lu lari mintak suaka politik ngan Amerika Syarikat boleh menyelamatkan lu daripada dikenakan tindakan oleh Kerajaan Malaysia ker? Hahahaha..... Lu silap bhai.... Lu memang silap...

Bukan tak pernah Kerajaan Malaysia melalui beberapa agensi dan badan penguatkuasa yang ader dapat mengesan dan membawa balik suspek dan pesalah ke Malaysia.... walaupun di ceruk mana mereka berlindung.... Bezanya sama ader Kerajaan Malaysia mahu buat atau tidak.... tue ja... Lu ingat tak kes Micheal Soosai dulu.... ingat lari ke India boleh lepas bebas.... Hahaha

Jadi ingat-ingat skit la bhai...

"Kiter" pernah bawak keluar suspek dari beberapa negara dengan banyak cara.... dan walaupun ader suspek yang mendapat perlindungan di negara tersebut... masih kiter dapat bawak balik melalui beberapa operasi hitam... Kiter ader team yang boleh masuk dan keluar dari banyak negara tanpa dikesan...... ingat tue bhai..... Kalo nak "senyap" kan lu pon takder hal.... umpama tibai nyamuk ja...

Jangan ingat lu duduk US boleh selamat takder kena tindakan..... Hehehe ...  Kat US tue Malaysia ader "safe house" la..... yang bebila jer boleh diaktifkan....

Gua sekadar nak bagitau dan peringat lu jer..... Hahaha....

3 comments:

  1. rocky the great brown flesh vibrator says: lu punya kawan2 satu skot dulu takkan diam jo bhai? die tahu kerajaan takkan ambek tindakan takot jadi isu perkaoman; itu pasal die jadi macam Namewee (tengok muka pon sama macam jubo bernanah). Nak harap Perkasa & Jati? boley harap ke "pembela Islam dan Melayu" nih??

    ReplyDelete
  2. anjing peliharaan dap ler nie baiii..
    kalo anjing mca dah lama bg roti tutuh racun..

    ReplyDelete
  3. maaf nak komen,

    artikel di atas ni macam cakap orang yang takbur...

    apapun pegi tangkap je lah.. tak payah nak story takbur kat atas tu.

    bawak balik malaysia, hukum je.. sebab dia membabikan pemimpin negara yang wasatiyah tu.

    -rahimi-

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja