Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 September 2014

Hadiah Hadi Awang Buat PRK Pengkalan Kubur

Bhai/DeeDee semua...

Nih hadiah dari Hadi Awang buat PRK Pengkalan Kubur N01 ..... Tahniah la Hadi Awang.... buat penat ja orang lain berkempen nak bagi menang......... Hampeh...



4 comments:

  1. Kesian tok guru Nik Abd Aziz.Dulu beliau nasihat jangan beri peluru kapada musuh.kini telah pun berlaku,Hj.Hadi telah bagi peluru kepad Umno.Terimalah tembkan olah Umno kepada Pas.Dan Pas sendiri merasa terhina dengan kempen ini.Pada muka Pas dan ulamak Pas melainkan TGNA

    ReplyDelete
  2. Haha.. nk kawan dg UMNO,tp diorang tknk, nk duk dlm PR, sokong tp tikam belakang, berbuih ckp lwn UMNO, tp ckp diorg dah berubah boleh UG, ..... Aku dah makin tak paham ape yg puak UG nak? Fitnah mcm gula2 tp bukti tkda. Ini la first time aku rasa, kalau ada PAS, pangkah je BN. Punye la teruk aku rasa. Muka nak cengih memanjang. Taubatlah.

    ReplyDelete
  3. Hadi Awang memang nak UMNO menang pun dari PRU12 dan PRU13 lagi di h buat hal cuba kita recall balik apa yang berlaku dengan dua calu DUN yang bertanding sesama sendiri siapa yang menang adakah PAS atau PKR yang menang musuh PR sebabnya dua iaitu satu mungkin dia dapat imbuhan dari UMNO atau ada kepintingan yang dia dapat dari provokasi yang dia sendiri cipta dan tahu yang sebenar.

    ReplyDelete
  4. korg perasan tak? tiap kali pru, hadi mesti bagi peluru berpandu kpd umno. tiap kali sejak dia jadi presideng? presideng tu bahasa arab atau bahasa omputih?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja