Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 May 2015

Apa Masalah Sebenarnya?

Bhai/DeeDee semua...

Hadi Awang telah mengeluarkan kenyataan di Singapura.... Gua tau ramai dah baca dan dengar... Memang pening skit biler dengar statement tue.. Mana taknyer.. Kat Malaysia cakap lain.. Kat Singapura cakap lain.... Aper masalah sebenaenya yang ader dalam kapla Hadi Awang nih? Pening aaaaa....

Agaknyer banyak tertelan pil kuda kot... Hahaha

Persoalan gua ... Nanti biler Hadi Awang sampai Malaysia... Mesti akan ader wartawan serbu dier untuk tanya dan soal pasai statement dier di Singapura.... Statement yang ngam-ngam terkait dengan PRK di Malaysia,.... Mesti ... Gua saspek... Mesti dier akan ejast cakap... Mesti dier akan kata media Singapura salah quote.... Hahaha...

Wei,.. Nak habaq sama lu... Semua statement Hadi Awang diorang amik secara "Verbatim" ....jadi bukalah isu salah quote aaa... Kalu dah tak betul... Saman la..... Saman berjuta dolar Singapura,... Kalo brani la.... Hahaha

Haram takder satu statement yang menidakkan kenyataan tue daei Hadi Awang dan semua dalam team dier ... Takder satu kenyataan balas pon.... Ini menunjukkan bahawa ianya adalah betul... Dan memang Hadi Awang stuju dengan kenyataan yang dier keluarkan tue.... Aper nak jadi la...

By the way... Berkenaan ngan PRK Rompin... Tolong aaa jangan poyo mengatakan bahawa telah berjaya kurangkan undi majoriti UMNO/BN ... Sebab... Kehilangan undi majoriti UMNO/BN tue bukan sebab kempen PAS pon... Tapi pasai penyokong Jamaluddin Jarjis boikot la.... Hahhaa.... Penyokong Jamaluddin Jarjis mahukan calon yang rapat ngan Jamaluddin Jarjin... Calon yang JJ cukup percaya....

Ader paham ka??? Tolong jangan poyo sangat aaa....

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja