Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 May 2015

Seminggu Yang Lepas

Bhai/DeeDee semua...

Seminggu yang lepas, gua ader siapkan keperluan untuk dua team operatif dari Agensi untuk "Ops Susup" ... Walaupun gua dah bersara... Tapi gua ader dimintak untuk menyelesaikan urusan logistik dan kemudahan untuk dua team nih... Berapa bilangan anggota dan lokasi tepat gua tabley citer...

Aper yang gua nak citerkan nih... Aderlah bahawasanya telah ujud satu usaha untuk menstabilkan wilayah yang bergolak akibat kemelut dalaman yang mana melibatkan keselamatan warga Malaysia secara khusus dan orang Islam secara amnya... Jadi atas dasar ini dua team operatif nih telah diaturgerakkan sebaiknya ke dua buat negara yang ada dalam list Agensi....

Kita doakanlah semoga misi mereka ini mencapai kejayaan... InsyaAllah...

By the way... Dua lokasi tersebut aderlah;

1. Timur Tengah
2. Asia Tenggara

8 comments:

  1. tuan c++, mohon tuan komen tentang alasan pasukan keselamatan bahawa mereka tidak boleh melakukan rondaan di kawasan perkuburan rohingya ditemui sebelum ni kerana bahaya, apa punya alasan ni tuan? buat malu je..

    ReplyDelete
  2. Salam tuan/puan

    nak mintak kerjasama tuan update bloglist. Blog saya telah bertukar dari bankami.net kepada bankami.blogspot.com

    http://bankami.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. bila lee kwan yew takluk singapura apa agensi buat?

    bila singapura takluk pulau batu putih, apa agensi buat?

    apa guna ada tentera yg canggih kalau ahli politik dgn mudah gadai negara tanpa sekatan!!!

    ReplyDelete
  4. bila pulak nak susup bagi jahanam dalang dalang ceti haram pelacuran judi kongsi gelap dll yang ada aktiviti jahat yang boleh merosakan negara
    jangan lupa kasi hancur

    ReplyDelete
  5. Teluk Aden
    Rohingya

    ReplyDelete
  6. jangan lupa ikhlas kerana Allah. Duit wang nombor lain.

    ReplyDelete
  7. Syria ka? Apa korang boleh buat? Musnahkan ISIS?
    Myanmar ? Apa korang leh buat? Paksa Myanmar terima Rohingya semula?
    Sah2 bukan Israel kan..... Israel ni semua orang mampu tgk je..yg lain tak mampu buat apa2...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja