Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 May 2015

Masa-Masa Kecederaan

Bhai/DeeDee semua...

Dalam politik segalanya mungkin terjadi.... tapi tidak dalam urusan keselamatan negara.... Setiap sesuatu itu akan dikaji dan dikaji sedalam yang mungkin dan segala escape plan diambil kira... Bagaimana untuk menyelesaikan tugasan... bagaimana untuk menggerakkan aset... bagaimana untuk buat recovery... bagaimana untuk buat cleaning....

Dan yang paling penting sekali biler berkaitan dengan urusan keselamatan negara.....kita akan sentiasa diuji dengan pembelotan.... Bukan hanya pembelotan dari aset dan operatif peringat bawahan... Bukan hanya pembelotan oleh pemberi maklumat.... tapi pembelotan maha besar... pembelotan agung....

Semuanya kerana duit, pangkat dan nafsu..... Hahaha

So...... dalam kes politik tempatan Malaysia hari ini..... nampak sangat la pelbagai pembelotan sedang dan telah lama berlaku.... bagaimana ader semacam perancangan yang maha besar sedang dibuat untuk menggagalkan kemenangan yang bakal dilakar...

Masa-masa kecederaan ini nampaknya digunakan oleh bangsat-bangsat pembelot ini untuk memenangkan pihak lawan.... Apa nak jadi la.... Teruk....

Maacm mana la nak perintah 1 Malaysia..... karut lar...

2 comments:

  1. Kad prabayar pun tak bleh nak settle. Apalah sangat nak berlagak ye!

    ReplyDelete
  2. Salam bhai. Kehebatan pasukan gempur UG memang tidak boleh disangkal. Terbaru mereka bahkan turut menggubah tarian perang(!) bagi tujuan mengejutkan pihak penyelamat pas. Dikatakan pemimpin tertinggi mereka telah mulai melakukan rehearsal latihan sempena kejutan di pemilihan nanti. Berikut video yg diterima sebagai asas tarian perang mereka. Amat menggerunka sesiapa sahaja yg menonton : https://youtu.be/Ve4KmLErYjc

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja