Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

11 May 2015

Ops Italiano

Bhai/DeeDee semua....

Hahaha.,... kalo nak bincang jatuhkan Najib Razak... aper kelas pi Milan... pi Itali..... pakai SKYPE pon dah boleh.... Hahaha....  Sori aaa... gua tarak percaya ini deal untuk cari jalan jatuhkan Najib Razak.... Bukan susah pon nak jatuhkan Najib Razak.... ajak la Najib Razak main bolasepak.... pastue suruh la Mat Yo ker Inderaputera ker tackle kasik Najib Razak jatuh...

Jadi tak perlu abis duit buat meeting di Milan....  Buat Ops Italiano....

Buang masa...... hehehe..... sebenarnya meeting kat Milan nih ader tentang camana dan siapa yang akan bersama Mahathir Mohamed untuk meletakkan Mukhriz sebagai TPM paling kurang kalo tak sebagai PM..... Hahahaha ... itu jer...

Pastue depa bincang macam mana nak songlap duit yang selebihnya yang rakyat Malaysia langsung tak tahu dan tak perasan. .... pasai dok sibuk dengan 1MDB dan TH..... hahahaha..... walhal ader satu lagi dana paling besar yang takder saper perasan kalo dah ilang..... Hahaha

Tapi nih gua cuma bagi hint ja.... Nak tau lebih lanjut... folo blog gua nih... dan gua akan dedahkan sikit demi sedikit..... hahahahaha....

Yey... aper kelas duit berbilion jer..... Hahaha.... angkat dan songlap la lagi besar..... hahaha

7 comments:

  1. ni banyak sangat tengok cerita hollywood ala2 'Italian Job'. amik berkat, bhai....

    ReplyDelete
  2. Grup Penyamun, kalau kantoi, suruh turun jawatan tak kena dakwa, ganti penyamun lain. UG paling suka grup macamni, tak dapat banyak sikit pun jadi la nanti kalau dah bergabung, amik berkat. Hancur lumat negara ni dikerjakan, semua salah Anwar. Orang kampung? Tanah dan harta kena rampas pun redho aje. Penyamun, penyamun. Duit ape yg lg banyak dari semua tu? Adoi, bg jawapan terus je la. Duit yang kata nak bawak balik bilion2 dulu tu ke?

    ReplyDelete
  3. Aha.... masa zmn pak lah mmg ada timbul pastu ianya dibiarkan supaya mcm karam. Huhuhu

    ReplyDelete
  4. Dah lebih dr 40b rasa nye la nie.... x gitu kan bro CeyTeyTey

    ReplyDelete
  5. Bhai..aku rasa dana tu dah kena tibai awal awal lagi la...sekarang dah tak de duit..ha ha ha..

    ReplyDelete
  6. Yenadayy bhai...itu Kabinet Dapor patut kena ganti baru bhai..
    dah byk terlopong kopak-kopak bhai..
    takut tikus dari dalam rumah masuk rembat beras nanti bhai..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja