Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 May 2015

Bila Jelaga Menguasai Lembaga

Bhai/DeeDee semua...

Sejak dua menjak nih... Banyak sangat antu, jembalang dan toyol merasuk dan membuat onar sana sini dalam Malaysia... Tambah pulak bila Lembaga Tok Hitam dikuasai oleh jembalang Jelaga... Payah bhai... Payah... Jembalang jelaga nih kalo dalam gelap susah nak nampak... Hanya kelihatan mata dan gigi jer... Itu dua jer yang cerah skit...

Sebab tue la biler Jelaga menjaga Lembaga... Leprechaun yang jaga eeepeeff dah jadi macam toyol .... alamat hancuss la duit semua,,, takkan la nak harapkan Hantu Mak Limah kot nak defend kiter semua... Huh...

Antu-antu nih makin rancak keluar sejak jerangkung dah takder.... Sejak kuasa pentadbiran jemaah antu dikuasai oleh Hantu Kopek... Payah bhai... Sekali kena serkup muka lu ngan hantu kopek.. Mesti tak bernapas lu... Boleh kojol... Sampai terpaksa amik steroid untuk main badminton... Sebab lemas kena ngan Hantu Kopek... Udah la masam... Godang pulak tue... Lanjut dan selayut usah la nak dikira... Hahaha

Habis la kiter bhai... Masak la...

Gua rasa aaaa.... Kiter terpaksa la mintak pertolongan Raja Bomoh Dunia untuk bawak teropong buluh, dua bijik kelapa muda dan bubu untuk halau polong, penanggal, dan segala macam hantu yang ader... Bab hantu kopek tue... Gua rasa aaa kiter kena guna Jinnekologi... Hahaha ... Dier la boleh baca dan jampi sana sini supaya Hantu Kopek blah,.. Itu pon kalo Hantu Kopek tak gunakan kuasanya untuk sorok tanah sentral park celah kopek yang lanjut lagi selayut tue...

Hahahaha... Macam gampang kan.... Hahahaha

3 comments:

  1. selalunya lembaga dikaitkan dengan hantu n hantu pula selalu dikaitkan dengan raya
    mak jadilah hantu raya iaitu hantu paling kaya sebab hari hari dia raya
    apa yang depa takut takdak satu pun yang menakutkan depa walaupun mati
    hanya satu yang paling depa takut dan kalau boleh biar depa mati dulu sebelum itu
    bn kalah pru

    ReplyDelete
  2. Woi!!! Kah kah kah mana kau tahu masam? Wangi la bro. Aku tengok pun geram. Godang fuyooo

    ReplyDelete
  3. cucu mamak kuttyMay 9, 2015 at 9:40 AM

    kau nak panggil bomoh bawa kelapa dua biji je sebab,
    kau dengar pantun ni
    hang tuah...hang jebat
    ada buah tak lebat....
    seb ab tu cuma dua biji je

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja