Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 May 2015

Siapa Punya Kerja Ni?

Bhai/DeeDee semua...

UGrians memang hebat... Gua tak sangka diorang main cara macam nih... How diorang conduct agenda... How diorang moveskan bidak... How diorang moveskan catur.... Hebat... macam mana ke"wala'an" tidak diberikan kepada yang sepatutnya tetapi diberikan atas agenda lain....

Hebat la UGrians nih.... Hebat.... cayalah...

Di Permatang Pauh la nih... setakat hasil kajiselidik team Agensi disana.... sampai tengah malam semalam.... Wan Azizah masih menguasai sentimen pada kadar 58.2% .... Memang tak kuat mana pon... bebila boleh berubah..... Tambah dengan kuasa wang dan dana.... memang boleh tergugat aaa...  Kalo Wan Azizah nak kekalkan status quo di Permatang Pauh, dier kena achieve dan maintained sekitar 65% paling minima penguasaan...

Tapi.... dengan kerja buat dibelakang tabir oleh team UGrians.... gua percaya agak susah Wan Azizah nak kekalkan momentum pada 65% .... malah mungkin jatuh lagi teruk.... Saper kata geng Yusni Mat Piah nak diam dan tak revolt... hahaha.... mimpi la wei...

Ader team yang Agensi kesan bergerak secara kelompok untuk membuat kempen secara reverse.... semacam satu bentuk sabotaj... dan diorang nih bergerak secara preman.... susah nak agak diorang nih UGrians kalu sekali pandang.... Dan diorang kempen kepada team atas pagar dan team PR..... hebat....

Aper la buat kerja bangang nih....  aper nak jadi la...

So.... please la UGrians... lu nak bangang... bangang sengsorang la wei.....

2 comments:

  1. hati busok tak nampak tapi kadang kadang ada bau sikit hangit
    jadi pemimpin besar tanggong jawabnya
    diakhirat larat ke nak jawab
    urat leher yang ada kat leher kita dianggap yang paling dekat dengan kita
    tapi Allah bagi tau mati adalah yang paling dekat dengan kita

    ReplyDelete
  2. plaese laa...tolon laa insan2 yg berkenaan...capaikan target kita(rakyat bawahan) ni,tumbangkan ubn dulu laa..baru nak bercakar sama sendiri pon..ubn kalo kalah mmg dh x bole bangun

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja