Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 May 2015

Statement Paling Bodoh Setakat Ini...

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... Kalo lu orang nak tau... Statement kat bawah nih aderlah statement paling bangang dan bodoh yang gua dengar dari mulut Adnan Yaakob.... Hahaha... Mana tak nyer... Hanya semata-mata nak berkempen.... Agak-agak la guna akai tue... Jangan la guna kepala lutut.... Hahahaa



Ini adalah bangang abadi.... Hahaha

Kalo Mahathir Mohamed pun boleh dikatakan tak tahu GST oleh Ahmad Maslan.... Walhal Mahathir Mohamed tue cukup lama jadi PM....  Aper ke jadahnyer calon BN untuk PRK Rompin ini lebih pandai dan terra dari Mahathir Mohamed.... Agak-agak ka nak sembang bangang tue...

Cover sikit la bodoh, bongok dan bangang lu orang tue... Jangan sampai anak bini rasa malu la pulak.... Hahaha

Ader paham ka????

6 comments:

  1. Itu maknanya dia pun x tau apa itu gst...hahaha..kalau tau explain jer lah..senang jer..kalau nak poket rabak ..undilah bn..itu makna gst...

    ReplyDelete
  2. Bukan dia ke yang bernasib baik P.089 dapat lebih 380 undi kalau tak telinga dia masuk Sungai Pahang akibat buat statement bodoh hujung tahun 2012? Dah tak yakin menang tarik balik statement bodoh tu...

    ReplyDelete
  3. So kalau undi calon BN, habuannya cuma dia boleh jelaskan salah faham pasal GST je? Lawak2... bagi la gula2 best sikit, jambatan baru ke, universiti baru ke ha3

    ReplyDelete
  4. Bukan apa......dia dah tak tau nak cakap apa bila nak bodek boss......bangang pun banganglah asalkan bercakap!

    ReplyDelete
  5. memang layak pun kata macam tu untuk puak lombu

    ReplyDelete
  6. Yang paling bangang dalam kenyataan itu ialah menyeru kepada pengundi supaya mengundi calun BN agar beliau menang dan dapat menerangkan kepada penduduk Rompin, kepala bana apakah GST itu....bila masyarakat Rompin sudah memahami sepenuhnya GST itu, maka kehidupan mereka pun menjadi sejahtera, mewah rezeki melimpah ruah dan harga kos sara hidup akan turun...begitulah agaknya......jika tahap ini tahp akal kepala hotak pemimpin tertinggi di sebuah negeri, kita perlu anjak wawasan 2020 jadi wawasan 2050. Dan jika penduduk Rompin masih menerima pemimpin jenis ini, UMNO/BN akan terus memerintah 100 tahun lagi jika negara ini tidak jatuh bangkrup.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja