Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

13 May 2015

Pendewaan Pemimpin.

Bhai/DeeDee semua...

Gua tak kisah lu orang nak kempen macam mana sekali pon... Tapi kalo akhlak serupa lagi teruk dari ahli UMNO... baiknlu orang jangan bawak label Islamikndah lepas nih.... Ayat maki hamun dan carut gua lihat makin senang keluar dari puak-puak yang wala' dengan Hadi Awang... Agaknyer inilah tarbiah terbaik ala Islamik dari Rusila.... Tarbiah pukul orang... Tarbiah samseng... Tarbiah maki hamun... Tarbiah mencarut... Semua datang dari puak yang wala' sangat ngan Hadi Awang .... Elok sangat la tue... Sebab Hadi Awang pon spesis yang sama gak... Pasai tue la diee takder nak tegur dan marah ngan kerjabuat lu orang... Hahaha

Nih... Gua dapat capture satu lagi spesis puak wala' .... Kalu nak upkan pemimpin lu orang tue macam bagoosh.. Agak-agak la wei... Jangan sampai nak up title Doktor lagi,.. biler aaa Hadi Awang buat PHD? ... Biler aaa Hadi Awang buat doktor falsafah... Universiti mana yang bagi.... Universiti donat ka... Atau Universiti lukisan cat air... Hahahaha

Bangang tak sudah puak-puak wala' bengong nih... Hahahaa... Aper nak jadi aaaa...


5 comments:

  1. Dia susun ayat mmg sah kaki putar belit. Dia suruh Najib kekal sebagai signal muktamar, dia pun nak kekal walau apa pun isunya. Org tak boleh menjawab sbb biar Najib kekal, kononnya dia boleh menang besar PRU nanti. 30 tahun aku hidup dgn PAS rupanya ni muka sebenar Hadi dan Triad Rusila. Mana tak punah Terengganu dan Kedah dulu, tak pandai berpolitik, lemah pentadbiran tapi dah rasa faqeh segala tanpa perlukan bantuan. Bertaubatlah kita sebelum terlambat. Mungkin ni penangan pil kuda.

    ReplyDelete
  2. klu aji ni terus menang pada muktamar,kompom pas akan hancur

    ReplyDelete
  3. UG spesis UMNGOK

    ReplyDelete
  4. Salam.

    Its more like "by the same token" bro.

    Call to keep Najib = kekal TGHA sbg Presideng = The devil we know too well = the holier than thou !! Sebarang anasir luar @ penghasut @ pencabar tu semua fitnah saja ?

    Stop this fallacy !

    Kita tak boleh lawan musuh HANYA untuk suka-suka...not like "cat & mice game" !! Kalau UmNo tu musuh kita kena kalahkan ! Kalau TGHA & ulamak yang agresif sampai menuduh orang, yang lembik pulak tak berani buat apa, yang banyak ada cakap tak serupa bikin, kerja tak bagus mana, tu semua pathetic sight ...jadi kita terpaksa lawan to change it for the better!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja