Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 May 2015

Situasi Cukup Genting

Bhai/DeeDee semua..

Keadaan agak cukup genting di dua PRK..... Permatang Pauh dan Rompin.... Kalo silap percaturan ... Mau terkojol dengan mudah... Masak wei...

Di Permatang Pauh.... Kempen menjatuhkan PKR bukan hanya datang dari musuh abadi iaitu UMNO/BN semata-mata... Tapi nampaknya dibantu oleh beberapa kumpulan yang tak "ngam" dengan PKR dan Pakatan Rakyat... Aper daaa.. Cukup-cukup la bodohnyer.. Cukup-cukuplah bangangnyer,.. Hahaha... Simpan la bodoh tue untuk UMNO ja cukuplar... Hahaha

Yang di Rompin pulak.... Ader team sendiri plak yang terlebih konpiden konon orang Melayu akan menyokong sepenuhnya pasai isu yang dibawak..... Hahaha... Lawak over confident nih memang gua cukup suka... Memang best tengok... Hahaha... Sebab dah biasa lihat dah... Hahaha

Aper pon.... Kiter tunggu jer la keputusan nanti... Hahaha

I've said so... Hahaha

1 comment:

  1. apa pun patutnya sabo omno dulu itu yang wajib

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja