Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 May 2015

Tabung Hajjah

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... biler semua orang dah tak percaya sama Tabung Haji... maka ader la ura-ura untuk penubuhan satu lagi tabung.... iaitu Tabung Hajjah.... mungkin boleh jadi lebih telus dan terancang....
Hahahaha...

Aper pon.... terbaik la idea nih.... Hahaha


Aper pon.... Memang Datin Hajjah Rosmah Mansur sesuai dilantik menjadi Pengerusi Tabung Hajjah.... sebab dia memang kuat menyimpan...  dia cerewet bab menyimpan nih... dan tentunya Tabung Hajjah ini akan mendapat kekuatan dalam urusan penerimaan deposit....

Terbaek....

3 comments:

  1. tabung hajjah diurus oleh haram jadah

    ReplyDelete
  2. Yg lg bagus dan sgt kuat AMANAHnya

    Yg lg fakeh dan lg handal NOBATnya kat atas donia no.2

    Klu bg dia nih kontrol Tabung Aji...gerenti labur kat LONDON & Turki

    Klu nak untung lg untung besou lg suroh dia kempen kat TV jual pilkhodda

    Gerenti gerenti untung, Aji nih tak pernah 'auta' takdak "putak" TAK perlu audit2 hehehe...

    Semua wajib percaya & wajib WALAQ kpd nya, krn dia sgt2 teguh dgn "hudud2" yg boleh diPINDA2nya itu!?

    ReplyDelete
  3. knp papar imej roasmah yg mcm tu? kan itu satu fitnah? imej itu tidak menggambarkan peribadi dia yg sebenarnya. tidak kah fitnah tu satu dosa? menggambarkan sorg yg jahat sbg baik samalah spt mengambarkan hadi sbg ulama!

    sebaliknya paparkan gambar2 dia dgn beg tangan dan jam tangan mahal2 yg dia pamerkan. itu akan menggalakkan rakyat utk menabung dr kecil...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja