Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 October 2015

Rajnikanth Berlakon Filem Brickfields Gengster?

Bhai/DeeDee semua...

Lu orang ader denar cerita tak yang Skop Production dah buat plan untuk terbitkan filem Brickfields Gengster dalam masa terdekat nih? Dengar khabar Mahathir Mohamed akan berlakon secara Cameo disamping Superstar Rajinikanth.

Agak-agak lu orang la... Boleh Box Office ke filem nih?

Hahaha


2 comments:

  1. patut banyak gengseter banyak filem menaikkan gengseter
    macam satu kebanggaan pulak
    kalau untuk pengajaran sekali pun babak jahat akan cepat ditiru
    ada manusia memang celaka suka tunjuk benda jahat demi duit

    ReplyDelete
  2. Boleh Box Office ke filem ni atau tidak, itu aku langsung tak mahu ambik pot. Yang aku mahukan selepas penggambaran itu selesai, perlu diadakan pengurniaan pingat yang membawa gelaran Datuk padanya.

    Shah Rukh Khan dan Jackie Chan pula upgrade bagi dorang tu Tan Seri, baru ngam.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja