Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 October 2015

Parlimen Malaysia Cukup Memalukan

Bhai/DeeDee semua...

Ngam-ngam ajer perbahasan di Parlimen jadi panas biler Speaker kena tibai berterusan selepas dua Ahli Parlimen kena tendang keluar (Segambut dan Puchong)... Biler masa Sepang dan Gelang Patah dok berhujah tibai Speaker isu 1MDB...

Tetiba jee siaran langsung yang sebelum tue elok berjalan... Terus jahanam.. Masalah teknikal.... Hahaha.. Lawak betul lar... Nampak sangat lah Parlimen Malaysia cukup memalukan...

Patut pegawai teknikal siaran langsung tue kena pecat sebab tak pandai nak handle kes macam nih... Dah dekat sejam tiada siaran langsung... Hahaha... Masalah teknikal la konon... Lawak siot... Hahaha


5 comments:

  1. RTM...RAKYAT diTIPU MEDIA

    ReplyDelete
  2. inilah jadinya bila penjenayah menjadi pemerintah

    ReplyDelete
  3. macam biasa suka sorok
    sorok perangai burok takut ramai orang tengok
    itula depa

    ReplyDelete
  4. Inilah kerajaan yang penuh sial, serba serbi sial. Pulau Batu Putih hilang, kapal terbang hilang, Jho Lo hilang, RM42billion pakai nampaknya macam nak hilang dan siaran TV pun boleh hilang! Sebelum nyawa rakyat hilang akibat daripada kesialan kerajaan BN ni, elok sangatlah BN itu yang dihilangkan.

    ReplyDelete
  5. 1mdb kan ada task force yg uruskan..yg ahli parlimen nak ambil alih tu kenapa? elok bubar je lah ya task force utk siasat 1mdb tu..

    inilah masalahnya bila fahaman komunisme makin meresap dalam pemikiran masyarakat...kah kah kah...

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja