Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 March 2014

MH370 : Cover Baek Punya

Bhai/DeeDee semua..

Hari nih pon gua sibuk ngan macam-macam task nak kena setel... Sampai rumah jer biler bukak Malaysiakini ... Terus terbaca berita dan jawapan lawak dari Timbalan Menteri Pertahanan...

Hahaha... Tak dapat la gua nak cakap aper melainkan gelak jer... Kepada kawan-kawan gua yang sedang berkhidmat ngan MIO tue... Sori aaa... Bukan gua gelakkan lu orang aaa... Lu orang masih terbaek... Cuma yang nih pada gua jawapan nak cover up baek punya...

Hahahaha...







Kalu camnie la jawapan Timbalan Menteri Pertahanan (yang tak pernah pon dilatih dalam bab pertahanan nih... camana la boleh jadi Menteri Pertahanan) .... Alamat lain kali senang la nak serang Malaysia...

Rampas jer mana-mana pesawat komersial Malaysia... Pastue terbangkan dan junamkan kat Seri Perdana.... Biar terkojol segala yang akan terkojol... Hahahaha

Bodoh lagi bangang punya jawapan... Hahahaha




22 comments:

  1. Cover yg menunjukkan kebodohan diri sendiri. Kenapa tidak berhubung untuk mendapatkan kepastian bila berlaku sesuatu anomali? Hanya dgn sangkaan dan terus membiarkan perkara tidak terduga berlaku. Mungkin tumpuannya lebih kpd keputusan mahkamah dlm kes Anwar yg sedang panas masa itu. Tidak boleh diharapkan untuk melindungi keselamatan negara, jika beginilah cara berfikir dlm membuat keputusan.

    ReplyDelete
  2. Salam bro

    jawapan dia macam nak salahkan Kapten Zaharie le kot?? hehe

    ReplyDelete
  3. Kebodohan demi kebodohan terserlah smpi 1 dunia tahu betapa lemah nya Msia ni... Yg pandai2 sumer xde dlm kerajaan Msia sbb diorg ni terlebih pandai atau bodoh tak boleh diajar...

    ReplyDelete
  4. Musuh sebenar ialah Pakatan Rakyat. Tentera asing menyerang tidak kisah.

    ReplyDelete
  5. At about 4 pm today there was a fire in MAS Avionic Shop, level 2, Hangar 2 in Subang. The Avionic Shop has been existent in MAS for more than 30 years and this is the first time that a fire broke out so mysteriously.

    ReplyDelete
  6. kalau setakat cerita radar boleh kesan objek apa la sangat isu nya .negara lain lagi hebat memang setiap negara nak bagi tahu negara lain kemampuan masing masing nak bagi gempar sikit
    jangan hanya ingat jet pejuang sajg ancaman lain lain alatan pun boleh dijadikan ancaman di zaman sekarang
    banyak mau fikir juga diluar kampung

    ReplyDelete
  7. Patutnya Timbalan menteri ni perlu hadam Filem Escape Plan dulu....

    ReplyDelete
  8. "assumption is the mother of all fuck up"

    ReplyDelete
    Replies
    1. concur with your statement

      Delete
  9. Cover up paling low class dan layak masuk Raja Lawak..notis 24j buat semua penyedia jawapan supaya resign asap dan hukum sula pada tukang baca jawapan bodoh ni..takde kemaluan ke makan gaji besar sekarang ni?

    ReplyDelete
  10. Tuan tanah pun nak divert isu gong kedak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuan tanah kedaung dah tak cukup tanah nak menyorok..heheheh

      Delete
  11. Katakan China menghantar satelit pengintip untuk memantau permukaan Malaysia, plot akan menjadi lebih menarik

    ReplyDelete
  12. Sudah kembalikah pasukan elit komando Angkatan Tentera Malaysia dari kawasan Koridor Utara.?

    ReplyDelete
  13. Kata kt gong kedak. Dh cek sna blom. Hehe. Ke teori je

    ReplyDelete
  14. tuan tanah sepai leman.operatif cap ayam.go-blog punya blog.sekadar bacaan santai dalam jamban.
    info x kuat.kekonon sulit,rahsia. blah la.dah selevel dgn majalh mangga blog ni.

    ReplyDelete
  15. salam bro cipan, harap hari ini bro boler bagi kt kitorg klu yng terbaik nyer , siapa dia yg hijaker nyer dan kenapa mereka menghijaker mh370? kesiannn sungguh tak pasal2 mereka yg tidak berkenaan menjadi mangsa kambing hitan puak2 ni.....

    ReplyDelete
  16. endless possibilities,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,jawapan yg ,,,hahahahahah

    ReplyDelete
  17. Gerakkan pintas unknown flight sepatutnya automatic! Pilot akan berkomunikasi dgn kapten flight ...jikalau jelas, tamat di situ! ...jika meragukan flight berkenaan akan dipaksa mendarat di lapangan tertentu! ...jikalau enggan, pilot akan minta izin pemerintahnya utk memusnahkan subject@object!

    Tuan C++ ...bagaimana spekulasi tentang kelengkapan tentera US yg dibawa seludup ke China?

    ReplyDelete
  18. Bukankah ada something fishy dengan tindak tanduk tentera kita? Kenapa tuan dan geng operasi agensi tak dapatkan terus penjelasan yang sebenar dari mereka?

    Kita semua tahu sebarang kecurigaan pencerobohan udara akan dipintas dalam beberapa minit oleh tentera udara / pilot terbaik kita.

    ReplyDelete
  19. boleh main sangka2 yek bab pertahanan negara ni? lepas ni kalau ada kapal perang negara lain serang malaysia, jangan pulak jawab kami sangka diorang bawa pelancong nak datang malaysia

    ReplyDelete
  20. Timb. Menteri ni dah buat u-turn Tarik balik kenyataan ini di Parlimen,cap ayam betul

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja