Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 March 2014

MH370 Update : What Wrong With Inmarsat?

Dear All,

- A team of Malaysian Millitary Intelligence Officer (MIO) lead by someone with the rank of General has been send to United Kingdom on the first week of MH370 tragedy. Read Here

- Where did they go? Who did they consult? What is the information do they got? Why United Kingdom?

- Does they are the one who consult and put the pressure to Inmarsat? 

- Why Inmarsat were "manipulating" the satellite ping result? Why added additional ping signal onto the Southern Corridor? Why the exact location being moved from the real location?

Truly Your Friend

#PrayForMH370

*** no one will be assume dead until all the investigation finished.


9 comments:

  1. Tolong bagi tau - dah ada banyak cerita keluar - kapal terbang seolah-olah nak menyerang Belanda dan dihalau keluar ke Jerman - suspected kapal terbang MH370 yg telah dilarikan - satu lagi MH370 ada kembar di Tel Aviv - ni kuasa besar nak berperang secara baru - tetapi Malaysia paling jampeh menangani krisis sehingga menampakkan kelemah dalam sistem pertahanan negara - lepas ni kalau negara kita kena serang habislah kita!!!

    ReplyDelete
  2. salam bro, daripada penyataan di atas adakah ini bermaksud pihak tentera kita telah pergi ke uk sebelum keputusan dibuat oleh pm kita untuk mengarahkan atau mempengaruhii pihak AIB Britain dalam membuat keputusan mengenai data yg menyatakan pesawat mh370 pernah terbang melalui lautan hindi, harap betulkan saya kalo saya tersilap , nampaknyer semakin rumit kes ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai/DeeDee Anonymous..

      Gua dah update artikel dengan meletakkan link berita tersebut.... Hehehe

      Delete
    2. bro, maklumat apa yg tentera kita ada sampai perlu pergi uk? kalo bro and abg k tahu lokasi sbner pesawat tu bagi la hint skit kat kitorg niii ....

      Delete
  3. Bro C++..teori terkini..ini semua kerja spy Iran sebab Malaysia dok hantam Syiah kaw-kaw punya masa tahun lepas..

    aymy8888

    ReplyDelete
  4. http://sisibukit.blogspot.com/2014/03/misteri-philip-wood-penumpang-mh370.html

    ReplyDelete
  5. Bhai, ni spekulasi dari seberang... canggih punya analisis... hehehe http://www.kaskus.co.id/thread/5332ee7318cb175f068b48dc/misteri-pesan-philip-wood-penumpang-mh370-posting-minta-tolong-dari-diego-garcia/

    ReplyDelete
  6. apa kelas kalau pihak britis pun nak tunduk dengan pihak luar lain lah kalau ada persetujuan

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja