Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 March 2014

Terantuk Sudah Beralah Belum Lagi

Bhai/DeeDee semua...

Takder aper yang gua nak storikan.... Sebab benda camnie bukan sekali dua dah berlaku... Maleh jer gua nak ungkit bila dan yang mana satu.... Hahaha.... Aper-aper pon... orang tua-tua ader kata... ular kalo menyusur akar takkan hilang bisanya.... Tapi itu kalu ular tue zuhud dan tawadhuk la... Kalo sebaliknyer ular tue ego... payah la nak tengok dier menyusur akar.... Hahaha...

By the way... Kiter tengok berapa lama diorang boleh bertahan tanpa keluar statement macam kureng akal... Hahaha


Sebab biasanyer kalu disuakan microphone... Laju jer puak nih lupa dunia.... Hahaha ... Sudah jadik semacam trademark la plak... Hahaha

3 comments:

  1. Bhai

    Gua setuju sgt2 pasal geng sorban ni dengan mikrofon....macam itek dengan air. Macam penghisap rokok dibulan puasa. Siang hari boleh tahan tetapi bila dah berbuka mak aiii....10 b5g skali cucuh...hahahaha.

    ReplyDelete
  2. belajar berhati hati lebih dari dah belajar lama tapi tak reti reti

    ReplyDelete
  3. bila di suakan mikrofon, idung otomatik jadi kembang....bila idung kembang, maka otak pulak mengecut...hahaha...bior lantok la puak serban ni, dorang maksum dan terjamin syurga di dunia dan akhirat.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja