Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 March 2014

MH370 Update : New Clue That Puzzle Everyone

Dear All,

- Malaysia Airline didn't subscribe satellite data bandwidth for this 9M-MRO (MH370) SATCOM and it has been publicly known from the day one the incident happen.

- How come Malaysian Prime Minister (Najib Razak) tell the whole world that they has been collecting and analyzing raw satellite data from MH370 ill-fated plane which last data being captured at 8.11am on 8th March 2014.

- How come there has been a raw satellite data information even though no data uplink/downlink can be done without any subscription to the satellite data package.

-This data satellite uplink/downlink were using SATCOM and not VHF/UHF

Please don't think we are so dumb dear Prime Minister Najib.

Trully Your Friend.

#PrayForMH370

5 comments:

  1. Najib perolehi data tu melalui henpon Blueberrynya kut....

    ReplyDelete
  2. google satellite ping la bro, lu tak payah nak ber teori konspirasi sangat la bro.

    ReplyDelete
  3. ada data yang digunakan betul adakalanya data digunakan dengan tidak betul

    ReplyDelete
  4. dia dapat data pakai teropong ngan bubu

    ReplyDelete
  5. patut pun masa sapa ntah tunjukkan maklumat unknown flying object di atas pulau perak tu muka dia tak berkeyakinan..tapi rasanya pangkat besar tu dalam TUDM..

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja