Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 March 2014

MH370 : Satu Demi Satu Belit Sudah Keluar

Bhai/DeeDee semua...

Hahahaha.... Terbaek la... Satu demi satu belit sudah keluar... Skrang nih sudah kaitkan ngan Al Qaeda... Hahaha.. Seperti dijangkakan... Hahaha... Lepas nih... Mesti akan kata ader kaitan dengan Jamaah Islamiah...

Hahaha...  sebelum tue baca sini dulu

Tapi persoalan paling utama yang masih diorang tabrani nak jawab aderlah....

Kenapa TUDM tak hantar pesawat pemintas untuk mengenalpasti "pesawat yang tidak dikenali pada radar" .... Takkan enjin jet F/18 Hornet yang berpangkalan di Butterworth sudah ilang kot... Atau pesawat Sukhoi 30 milik TUDM kat Gong Kedak tue pon ilang jugak engin....

Hahahaha.... UFO lalu pon biasa Angkatan Udara akan siasat dan cuba pintas.... Tapi dalam kes nih... TUDM Malaysia takder buat aper.... Hahahaha

Patut yang lead TUDM tue letak jawatan jer la... Buat malu skot jer.... Hahahaha

UPDATE : Opps... agaknyer pasai tue la team Risik Tentera dok pergi UK.... siap diketuai oleh seorang Jeneral lagi..... hahaha







4 comments:

  1. Kah...kah.....kerajaan nak wat lawak bodoh ker ni?
    Dua kali lima ngan CIA atau dah memang jadi hamba CIA?

    ReplyDelete
  2. apa lg Bn nk temberang rakyat..???? Panglima Tentera Udara buat apa ?? main telur ke ?? dh radar kesan knpa x bertindak ??? malu2...baik minta tolong bomoh trbang

    ReplyDelete
  3. http://mynewshub.my/2014/03/16/video-cia-pernah-rampas-pesawat-bekas-agen/#.UyWf_c4j6Mg
    mcm sama jer jalan ceritanya

    ReplyDelete
  4. selalu sangat tipu rakyat inilah padahnya.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja