Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 March 2014

MH370 : Ulasan Tertangguh

Bhai/DeeDee semua...

Maaf kiranya gua lambat update kat blog nih... Satunyer ... Gua ader tugasan lain yang nak diselesaikan... Keduanya input dan info dari kengkawan kat Agensi lambat masuk...

Okeh... Sementara nak tunggu info lain tue masuk... Nih gua nak lu orang pikir dulu perkara nih...

1. Gua tak percaya pesawat tue terhempas. Selagi mana kotak hitam pesawat tak ditemui selagi itu gua tak setuju MH370 terhempas di laut. Tambah lagi takder signal emergency locator keluar dari kotak hitam MH370 selama 17 hari nih...

2. Kalo pon terhempas kat selatan Lautan Hindi... Takkan la serpihan yang dikatakan oleh satelit tue berada jauh dari lokasi terakhir sepatutnya pesawat tue boleh pergi dengan kapasiti minyak yang dier ader.. 17 hari boleh bergerak serpihan lebih 1500 km... Agak-agak la nak belit pon...

3. Mana diorang dapat stok untuk kargo Manggis sebanyak 4 tan tue.. Skrang bukan musim Manggis...

4. Macam mana pesawat tue boleh bolos banyak negara punya radar pasif dan aktif (komersial/tentera) ... Semua orang tido ker atau pesawat MH370 tue terbang pada paras laut (zero feet)

Ader banyak lagi persoalan yang gua nak tulis... Tapi lain kali la... Hahaha... 

MH370 pada gua tidak terhempas sama sekali.... Aper yang berlaku cuma ...…...................... (Hehehe ... Lu isi la tempat kosong tue)...

Kalu lu orang baca artikel blog nih bertajuk "MH370 Update : Worst Case Scenario" pasti lu boleh agak aper citer dier...

9 comments:

  1. Bro citer la bro.penumpang camne bro.kasi la hint byk sikit bro kapten,camne bro.mana pesawat kedua bro

    ReplyDelete
  2. kotak itam payah jumpa terkambus dengan manggis hitam
    ada pelung ligan tak mau ligan

    ReplyDelete
  3. Ingatkan dah kena C4 tadi

    ReplyDelete
  4. Bro, camner Inmarsat boleh timbul last minute. They are reputable company and by the way malaysia is one of the signatory for its services. Why didn't we consulted them much earlier for due assistance. Another thing bro, hang and group tak nak pi ke Diego Garcia ke?

    ReplyDelete
  5. Bro C++,

    Pesawat Awacs memang ada keupayaan membuatkan MH370 hilang dalam radar tanpa ia dikesan?

    http://www.jimstonefreelance.com/awacs.html...

    ReplyDelete
  6. wa dgr plane dah lepak kat sempadan biatnam cino? ada butl tak?

    ReplyDelete
  7. http://beforeitsnews.com/alternative/2014/03/dont-believe-the-lie-the-official-story-of-what-happened-to-malaysia-airlines-flight-370-is-now-a-blatant-cover-up-2925642.html.... wa tak percaya selagi takde bukti sahih

    ReplyDelete
  8. http://beforeitsnews.com/travel/2014/03/mh370-passenger-left-help-message-on-internet-saying-plane-was-hijacked-2462082.html

    ReplyDelete
  9. sebelum ni cakap dah landing kat gong kadak bagai..

    pstu knapa skrg menyiasat lg , so yg citer landing kat gong kadak tu TIPU ke ?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja