Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 March 2014

MH370 Update : Operation Being Cut Off?

Dear All,

- Malaysian security and research agency (Agency) operatives which being deployed to other countries investigating MH370 ill-fated flight has been calling back home as the operation is being cut off today.

- No remarks has been given for this action by "The Chief" until now but there are some internal rumours said that "The Chief" have absolute and complete information on what happen to MH370.

#PrayForMH370

6 comments:

  1. Tk kn ku bca lg blog ni. Terganggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. you have the choice.....pilihlah yg anda suka

      Delete
  2. absolute and complete information....emmm...give us some clue la we iii...

    ReplyDelete
  3. tuan.. adakah bnda ni berkait dgn 20 staff freescale yg kpakaran syarikat ini brkaitan komunikasi peperangan.. klu tuan ada info hrp bleh kngsi..

    ReplyDelete
  4. pesawat mungkin jumpa harini bro..sebelum malam InsyaAllah moga Allah permudahkan urusan..

    H.B.

    ReplyDelete
  5. harap dapatlah segera selesaikan segala misteri ni.pwnatnye memikirkan nasib penumpang2 tu. asal tengok news, tak jumpa apa2 je.....bosan weh.....bro...keep sharing the latest news ya

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja