Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 March 2014

MH370 : Ugutan Demi Ugutan

Bhai/DeeDee semua...

Ugutan.... Intimidasi... Tekanan... Malah ganggukacau telah/sedang/akan dibuat kepada beberapa ahli keluarga mangsa MH370... Malah ader diberitakan kepada gua bahawa proses brainwash juga telah/sedang/akan dibuat secara perlahan tatkala minda dibawah sedar...

Siapa yang buat tue lu tak payah tanya la.. Tapi untuk minggu-minggu lepas nih... Lu akan dapat tengok seorang demi seorang akan mengeluarkan kenyataan yang nampak sangat bercanggah dari yang sepatutnya... Mungkin akan berjaya juga proses brainwash tue...

Apee yang pasti... Setelah skrip makin kantoi... Terpaksa la guna cara paling khianat dengan membrainwash ahli keluarga mangsa.. Siot betul lar...

Gua cuma nak tanya aaaa... Aper jadi ngan satu laporan yang dibuat terhadap kejadian hacking yang dilakukan oleh satu pihak tue 10 hari sebelum kejadian insiden MH370.... Takkan senyap jer kot... Aper citer nih... Takkan takder siasatan.... Hahahhaa

Aiyo...

6 comments:

  1. alahai cipan,

    depa mau lari mane... takat malaysia bolehlah, tapi bila oversea pulun sakan...
    tkat mane nak cover...

    ReplyDelete
  2. Salam Bro,

    Lu sendri tak leh tolong cari/dedah/upload (or what ever necessary) untuk rungkai/stopkan misteri/agenda jahat ini? rasanya kita ramai kat sini yg boleh tolong apa2 yang patut/diminta oleh lu kan?

    ReplyDelete
  3. ayoyo..dah kuar dah statement mcm nak tuju ke pilot. even isteri dia pun kuar mslh rumahtangga.

    ReplyDelete
  4. bro

    this is bigger than i thought it should be...

    nak ditelan mati mak, nak diluah mati bapak...

    ReplyDelete
  5. salam bro. mohon pencerahan maklumat apa terjadi pada penumpang2 and krew2 mh370, masih hidup lagi ker atau dah terkorban? kalo masih hiduo, dimana kah lokasi mereka ditempatkan, kalo bro tak boler bagi maklumat yg penuh bagi kitorg hint2 pun cukup lahh.. saya fhm apa yg bro ckpkan disini pasti akan dipantau oleh mereka2 ini .......

    ReplyDelete
  6. slm bro cipan and abg k, katakan lah 4 tan kargo manggis yg dibawa olrh mh370 tu sebenarnye adalah barangan terlarang merbahaya kepunyaan negara tertentu? adakah pihak tentera atau pihak berkuasa kita tahu mengenai perkara ni? kalo ya, mengapa tindakan tidak diambil terhadap barangan tersebut , mengapa kita tidak merampas atau memastikan barangan tersebut tiada didlm mh370 demi keselamatan pesawat , krew dan penumpang , adakah ini satu drp planning yg telah di buat awal2 lagi? harap bro boler bagi pencerahan dan info yg terbaru....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja