Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 March 2014

MH370 Update : Second Plane?

Dear All,

- Do anyone know what happen to another aircraft which being spotted right behind MH370 at South China Sea via ADS-B radar mapping.

- The second aircraft also missing from the radar too, exactly at the same time an the same location. Is't coincidently or orchestrated?

- Does this "second aircraft" is the one who actually make a sharp turn to the left and goes straight to Straits Of Malacca Vampi Waypoint.

- Do anyone have these "second aricraft" information regarding ADS-B, Flight Transponder Signature and it's approved flight plan?

- Why Malaysian Government via RMAF didn't gives any comment on this matter? Does this aircraft were not hostile? What really happen on that time in Malaysian airspace? 

- Which country, organization or airline company that these "second aircraft" belongs? Do you know it???

Trully Your Friend,

#PrayForMH370

10 comments:

  1. nko dari agensi mana? 'Do' dengan 'Does' pun tak reti guna!

    ReplyDelete
    Replies
    1. If you think that your English is perfect, why not you become English tutor? Bahasa melayu kau pun berterabor nak komen orang bahasa inggeris tak betul

      Delete
    2. wei Anonymous March 23, 2014 at 9:31 PM
      lu ni mmg btol2 "melayu" la!

      Delete
    3. Just a friendly reminder, Kindly use "Does anyone..." in your coming posting. Its ok to make mistakes, btw...no offence =)

      Delete
  2. This is no english assignment. Content more imortant than parts of speech

    ReplyDelete
  3. ala bukan nak pi periksa pun do das pun nak jadi hal ke
    banyak lagi benda lain buat tak kesah saja

    ReplyDelete
  4. Agak-agak Ler kalau nk buatgaya Cikgu Bedah wahai pengkomen no 1 tu!!!..brother cipantapirtenuk bravo!!!do continue your articles and reporting on mh370.

    ReplyDelete
  5. salam bro, hari ni ader cerita terbaru ker?

    ReplyDelete
  6. hihih cekgu inglis ..sori about that. me no spik inglis. ekekek.

    ReplyDelete
  7. From where is this 2nd aircraft source?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja