Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 March 2014

Update : MH370 Hijacked?

Dear All.

- International counter terrorist agency has started massive investigation regarding MH370 hostage and hijacking scenario.

- Team has been deployed to various country to investigate the missing MH370.

- Malaysian security agency has also been deployed to some country to started an investigation of MH370 Hijacked.

- Our Malaysian submarine has been deployed to look upon any crash impact within the suspected crash boundry

#Pray4MH370

6 comments:

  1. mula bekerja lepas tu buat kenyataan
    cerito teroris ni tak habih habih sebab ada yang dihasilkan oleh negara negara hantu

    ReplyDelete
  2. mcm sial je owner blog ni...mcm hebat la tu..mcm bagus la tu

    suka hati gua la nak kutuk lu...apesal lu takut kena kutuk ka????

    gua takde keje nak buat....so gua saje la komen kat sini

    tak mau layan anonymous...tara brani ka

    ReplyDelete
  3. Bro...
    Dah lbh 35 jam..zahid hamidi gagal muncul.mana dia p

    ReplyDelete
  4. Ada apa2 update bro?

    ReplyDelete
  5. Perangai dok maki hamun org ni perangai org Islam atau mengaku Islam aje? anon 7:01 . Harap tuan punya blog jgn layan puak2 dok maki hamun ni sebab buatkan kita kena tempias dosa bila komen macam ini dibiarkan atau kita setuju dgn perangai biadap mereka. Kpd mereka yg mengaku mengaku Islam tetapi perangi macam yahudi lebih baik bertaubatlah.

    Sekarang ni ramai yg nama aje Islam tetapi liberalis, ateis, sosialis dll. Semoga Allah lindungi kita dan keturunan kita dari puak2 munafik ini, Ameen....................

    abuamir

    ReplyDelete
  6. Macam yg someone comment kat Manjongmari ke?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja