Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 March 2014

Mengaku Melayu Dan Membiak Fitnah

Bhai/DeeDee semua...

Sekor-sekor makhluk yang cuba nak menipu identitinya sebagai mengaku Melayu dan membiakkan fitnah kini sudah kantoi...

Dari zaman dahulu kala lagi... Golongan yang perasan diorang nih Melayu la yang selalu membuat onar... Memberikan masalah kepada orang Melayu.. Puak yang tak ketahuan identiti nih cuba macam-macam cara untuk mengesahkan yang diorang tue Melayu...

Bagi yang ader kuasa jadi PM... Sudah tukarkan penggunaan Anak Lelaki @ Anak Perempuan kepada penggunaan Bin dan Binti... Sebab dier sendiri pon kecelaruan identiti...

Kalo tengok kat blog-blog yang kuat memfitnah ... Yang perasan diorang Melayu tue cukup ramai... Yang best tue... 3 blogger utama kaki fitnah pon sah jenis kecelaruan identiti... PapaGomo, ParpuKari dan RBF semuanya dari puak yang perasan dirinya Melayu... Hahaha

Lawak siot...

Biler aaa diorang nih nak sedar dek untung aaa... Biler aaa diorang nak sedar yang diorang tue bukan Melayu la... Walaupun ditukar camana skalipon... Tetap bukan Melayu... Hahahaha

Samer cam pengerusee Taboong Hadjee... Tue pon sekor lagi perasan dirinya Melayu.... Hahaha .... Lawak siot..


Tambahan: Ini gambar kawasan hutan dan paya gambut berhampiran Kilang Lynas di Gebeng terbakar pagi tadi... Gambar diambil sekitar pukul 10 pagi... Gaya macam kena bom atom jer...


3 comments:

  1. klu puak2 jenis tak tentu identiti nih buat porno lucah dan fitnah, undi utk PR atau pakatan akan makin bertambah2,,,,
    ttp...klu lobai UG punya ayat fitnah guna kominis ngan pil kuda kat PRIME-time TV3 tu, abis org2 kampung & mokcik2 felda cabut lari, depa terus setia UNDI kpd setan2 dikenali..

    fitnah mana satu yg lebih halus tajam dan jahat sekali?...huh! pikior2 ler sendiri!

    ReplyDelete
  2. Layakkah macai bee end nak di compare ngan pemimpin PR.. Tak terpikior ker? Asalkan bukan umno

    ReplyDelete
    Replies
    1. Husam menang saman
      Mat SAbu pon menang
      Nizar pon menang saman juga
      Anwar pon menang ...dan sume mrk menang saman krn di.. di..diFITNAH

      Cuba 'compare'..
      macai2 bloger umno dah kena saman
      papa gomo pun dah jls kena saman
      tiba2...ulamak ug pon kena saman jugak he he he..
      dah sama standard dgn TV3 dan utusex nampak kena saman krn mmFITNAH!

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja