Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

11 March 2014

MH370 Update : Weak Squawk Signal Detected

Dear All,

- Temporary and mobile installation of beacon listening post in Southern China has been detected a weak squawk signal maybe from the ill-fated flight MH370 for almost 30 second today at 1145hrs local time.

- Triangulation method to locate the signal can't be done due to a short signal detection.

- Malaysia Intelligence team in Central Asia and Thailand/Vietnam is still working to established the connection to any hijacking threat of MH370

#PrayForMH370

7 comments:

  1. subhanallah...semoga ada cahaya di hujung terowong #prayforMH370

    ReplyDelete
  2. SubhanAllah. Pernahkan rakyat Malaysia bermimpi kejadian begini atau kejadian pelik sebelum ini akan berlaku. Allah maha berkuasa menjadikan sesuatu termasuk ujian ini. Jadi janganlah berbangga dengan Malaysia aman makmur. Apabila terkena ujian ini barulah kita sedar betapa kecilnya kita di dunia ini. Tapi percayalah, manusia yang menolak hukum Islam akan lupa. Lepas ni mereka akan kembali berjoget balik.

    ReplyDelete
  3. bnyk yg terselindung akan terbongkar.terutamanya kontrak kontrak keselamatan.negara.......

    ReplyDelete
  4. Kalau tak dapat triangulation, dapat 1 bearing pun dah cukup. Weak squawk signal mungkin sebab jarak dia agak jauh.. So... for a start.... kalau boleh mintak bearing tu dari Southern China tu.. atau SAR China perlu tumpukan ke arah bearing tu...

    ReplyDelete
  5. ada semcm connection dgn berita paling awal ttg MH370. X gitu bro?. Doa yg terbaik utk penumpang2 MH370.

    ReplyDelete
  6. manusia terus belajar bila terpelajar jangan kurang ajar belajarlah tunduk dengan kekuasaan Allah

    ReplyDelete
  7. Bhai C++,

    Boleh percaya ke tulisan ni...

    https://www.facebook.com/bolehland.malaysia/photos/a.628481760542978.1073741828.628461167211704/701820579875762/?type=1

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja