Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 March 2014

MH370 Update: New Team Has Been Deployed

Dear Bhai/DeeDee...

- New Intelligence team has been deployed to Central Asia from Malaysia today to investigate infornation regarding suspected MH370 hijack.

- Malaysia security operatives in China, Kazakhstan and Mongolia has been instruct to gather infornation leading to any hijacking threat on MAS MH370.

- Operatives stationed in Thailand, Vietnam, Laos and Cambodia has also been alerted to investIgate.

- Taiwan, South Korea and Japan authorities has been alerted to check their airspace radar for any unknown flight using their airspace within 72 hours.

- Indonesia has also being requested to check their radar log for any unknown flight within their detection radius.

- Intelligence agency takes seriously if any threat detected from Uighur, Crimea, Chechen, JRA or others.

- No signal from aircraft beacon (ADS-B) and flight transponder has been detected until now which might indicate that it was specifically turn off manually. If indeed MH370 crash, the signal still can be detected.

#PrayForMH370

2 comments:

  1. slm. tumpang tanya. sebelum ni bro salu pertahankan kepandaian intel malaysia. dlm kes ni pulak camna? sori la sy taktau benda betul. tapi kalo ikut result so far tak macam yg diwarwarkan. boleh bagi pencerahan?

    lagi satu nak tanya, apa pendapat tuan kalo kita pakai bomoh je utk cari flight ni? bkn kita tak pernah buat before, kan?

    ReplyDelete
  2. dimonggolia pun ada jugak
    tak pa berusaha dengan alatan rekaan manusia yang canggih canggih
    mungkin lambat sikit baru jumpa
    ada yang senang jumpa ada yang susah jumpa

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja