Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 March 2014

MH370 Update : Please Don't Distribute Rumors

Dear All,

- Nanning China MH370 emergency landing rumors turn to be a hoax.

- Perak Island in Straits of Malacca crash rumors is not verified

- MH370 being escort by other plane is just a rumors as the other plane altitute and headings can't be verified

- Malaysian Civil Aviation radar can easily detect known and unknown aircraft within it coverage even though it fly low and close to the mountain range. 

- Millitary radar should pickup any airborne aircraft signal at least 200 ft from sea level. 

- ADS-B signal from conmercial aircraft can be detected easily in Malaysia/Asia region as there are many ADS-B receiver located here.

- No commercial radar jammer can be used to jammed ADS-B broadcast signal and aircraft radar while making it stealth

- No direct communication from ATC Tower to and forth MH370 after the radar signal being lost. Any information regarding the 2 hours additional communication is just a hoax.

#PrayForMH370

Additional info : Loud explosion heard by the fisherman in East Coast Malaysia turn to be a sonic boom by a supersonic aircraft.

2 comments:

  1. dah brape ari bro...kenyataan bercanggah dri pihak berkuasa buat orgramai naik muak sbb tu org lebeh caye pada rumour. Tapi gua x setuju la kalau org buat lawak ttg MH370 nih. Bkn masanya. Klau nak troll, troll je kat pihak2 berkuasa yg buat statement mcm sial tu. Jap ada jap xde.

    ReplyDelete
  2. semoga Allah memberi petunjuk yang lebih dekat kebenaran nya

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja