Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 March 2014

MH370 : Siapa Temui Dulu?

Bhai/DeeDee semua...

Satu perkara yang jelas sekarang nih... dimana pencarian sudah masuk 16 hari.... ialah masing-masing negara nak tunjuk skil dan kehebatan... dimana dah jadi saper yang dapat temui dulu kira dah macam juara... Pening... Kiter tak kisah la siapa yang jumpa... janji jumpa pesawat MH370 dengan segera.. dan kalu selamat crew dan penumpang lagilah bagoosh,,,

Amerika Syarikat dengan cara dier... Peranchis dengan cara dier... China dengan cara dier.. Australia dengan cara dier... Singapura dengan cara dier.... India dengan cara dier....

Takper la... janji jumpa....

Pada "kami" di Agensi... keutamaan selain dari jumpa pesawat MH370, penumpang serta kru penerbangan ..... aderlah "kami" mau tau saper dalang..... Saper yang sabotaj pesawat MH370 .... siapa yang buat kerja khianat..... siapa yang buat kerja celaka nih....

Kalu MH370 yang malang tue terjadi begitu akibat kuasa Allah Taala.... "kami" tak kisah pon... "kami" takkan bising.... tapi kalu ianya disebabkan kerja buat sabotaj, khianat dan celaka manusia... "kami" akan cari saper dalangnya.... tak kira la jika dalangnya seorang VVIP atau VIP ... tak kira la dalangnya Melayu, Cina, India, Orang Yang Tak Tahu Asal Usul Sendiri, Orang Asal, PATI, atau sesiapa sajer..

Untuk pengetahuan lu orang sumer : Hari ini dua lagi lokasi di Central Asia telah disahkan tiada kesan MH370. Team yang dihantar ke "sana" kini sedang bergerak pergi ke lokasi baru. Manakalan team yang mencari di dalam negara masih lagi bergelut dengan maklumat pelbagai yang belum dapat dipastikan ketepatan. Usaha masih giat dibuat untuk mengesan apa yang berlaku selepas pesawat MH370 touch-down di lokasi pertama pada sekitar jam 2.25 pagi ~ 3.00 pagi.

13 comments:

  1. bunyi macam sedap kapai dah turun tapi duk heboh ada jumpa objek sana sini
    ini tentu satu yang menarik
    gong kedak dah beselerak ke belum

    ReplyDelete
  2. kiranya korang ni nak cari lokasi touch down kedua MH370 la ek? kalau disorokkan di kem tentera negara lain macam mana nak check? kita bukan boleh masuk kawasan tentera negara lain..

    bagaimana pula dengan 239 mangsa tu? macam tak logik jika masih lagi gagal dikesan jika dikeluarkan selepas touch down pertama tu. sorok kat kem tentera belah pantai timur ke?

    aymy8888

    ReplyDelete
  3. salam bro, landing pertama gong kedak dah setel, depa pi terbang polak tempat lain , tu pasal la, tak jumpa2 bangkai nya . bro bagi la klu skit pa jadi pada passenger tu. .. depa semua masih hidup lagi ker atau telah di korbankann demi satu matlamat ,, kesiannyer dah masuk ari ke 16 dah langsung tader berita... saya rasa mgkin bro and the gang tahu kot pasal ni storyy la skitt.

    ReplyDelete
  4. Bro C++,
    wa harap lu and the tim dapat jumpa pesawat tu, dan dalam pemikiran gua, seandainya "dalang" tu adalah orang "kita" sendiri , adakah mereka2 akan di dakwa secara senyap @ umum ? dan adakah mereka ni dapat pertolongan dari dewa2 sampai xleh kena dakwa ? mohon pencerahan brader..

    -Endut-

    ReplyDelete
  5. Gua rasa enjin dah selamat terjual di Chile body selamat jadi scrap besi buruk. Bukan tak pernah jadi kan...

    ReplyDelete
  6. Pesawat sedang mendakap meteor dan dibawa keliling di angkasa. Pencarian di bumi mustahil boleh jumpa. Segala usaha hingga kini nampaknya sia2 shj. Mana ultraman ni, tengah buat apa?

    ReplyDelete
  7. Satu kumpulan alternatif baru mulakan untuk buka laluan carian jika ditutup oleh makhluk halus. Tapi mereka jangka tiada yg terselamat. Mereka hanya bantu cari kapal.

    Ay88

    ReplyDelete
  8. najib dah declare plane tu dah masuk laut....

    ReplyDelete
  9. hr tu (9 mac) teman brtembung dgn 4@5 bijik bas besaq cermin gelap berkonvoi lalu tmpt teman. tgk smcm....tp tmpt tu kan dh tutup? dh dimansuhkan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu cermin gelap ni fru punya orang..lagipun terlalu merbahaya untuk membiarkan saksi hidup..(teori lagi)...

      aymy8888

      Delete
    2. tempat 'teman' tu kat mane? Bote kiri? Gopeng?

      Delete
  10. salam bro , PM dah umum mlm tadi yg mh370 di jumpai di perairan australia, berdasarkan penemuan objek dan data yng di analisis oleh AIB Britain, camner ni bro takkan tader apa2 berita terbaru dari pihak agensi? .kongsikan lah dgn kitorg bro..

    ReplyDelete
  11. Bro C++, korang x consider & kaji ke dari sudut bahawa 'ini keje US & paksi2nya'? Sbb gua tgk lu punya target list tu sumer stok2 ikan bilis je (localized). Cuba luaskan sket skop, mungkin lu & agensi lu akan menjumpai sesuatu yang menakjubkan.

    ke bidang kuasa agensi lu terhad kepada Malaysia je? Al-maklumlah, lu orang kan taat pada Perlembagaan je.

    P.S. - Sapa yang draf perlembagaan kita? Soal Master & Commander.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja