Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

Paid Advertisement :

13 March 2014

MH370 Update : Another Clue

Dear All,

First and foremost I would like to address my gratitude to the owner of this blog who gave me an access to publish some of the things that need to be publicly known. I've know him for years as I do work with him as team partner. Thanks mate.

Here I would like to gives you all another clue for MH370 ill-fated plane.

- B777-200ER is not capable for stealth mode, therefore even if the ADS-B and flight transponder has been shut off, active radar still can see the plane (now becoming "unknown aircraft" on the radar screen).

- Millitary radar (active/passive) should easily pick up the signal of an "unknown aircraft" that have been seen on the same GPS location

- No ransom threat has been delivered until know, therefore it shows that the "hijacker" don't intend for monies purposes rather than buying some time for what he/her/his team pre-planned agenda.

- Why telecommunication provider never try to check the last coordinate of the mobile phone which number used by the passenger and crew.

- Do this act is merely an "Art of Diversion"? For whom and for what?

Thanks for reading.

Your Friends.

5 comments:

  1. Blh la
    Kes nuri kat genting pun tangkap pakai last call

    Apakan daya, KK mana ada tulang, luar mcm berisi tulangnya, sekali smash, "Kosong!!"

    Semua murah macam kat sabah, ini pun nak dimurahkan gak ke??

    Dan Allah yg tau.

    ReplyDelete
  2. setiap yang bermula akan berakhir
    dilencongkan atau memang belum dapat dikesan

    ReplyDelete
  3. For Russia Sunday's Crimean independence referendum ?

    ReplyDelete
  4. Bro mcm2 klu dah bg. Cuma klu keadaan pnmpg yg tak ada. How are they?

    ReplyDelete
  5. pasni kementerian pertahanan boleh la beli boeing 777-200 ER buat stealth bomber. kapal terbang commercial pun bleh radar cross size kecik sampai xleh detect.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja