Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 March 2014

MH370 Update: Hijacked Or Not?

Dear All..

- Intelligence Agency from 5 country has been extending the search range including Central Asia for MH370 plane.

- Private and un-marked landing strip in Central Asia with length more than 700 feet has been closely monitored via intelligence satellite.

- Philipines security agency has been deployed to check Philipines private landing strip for any big aircraft landing mark.

- FYI, flight transponder has been shut-off which indicate that either the plane being shootdown by anti-aircraft missile or hijackers have sufficient knowledge on how to shut it off.

- No marked of airborne explosion has been detected within 48 hours at this altitude (35000 feet) withing the range of detection sensor located in Australia, Pacific (Guam) and Japan.

- US Mil-Sat has never detect any high altitude explosion within 72 hours around the suspected MH370 flight route.

- MH370 Hijacked or Not is still the biggest un-solved question, but Intelligence Agency takes it seriously on hijacked scenario.

Source : Malaysian and International Security Agency.

#Pray4MH370

3 comments:

  1. heran macam mana tak boleh fikir tak perlu hairan sebab ada manusia bila Allah suruh berfikir pun ramai tak mau berfikir
    manusia rasa hebat tak sedar akai yang duk pakai tupun Allah jadikan
    haijek or not - setil mis sing

    ReplyDelete
  2. bro c++..ape pendapat bro mengenai article ni:-
    https://www.facebook.com/notes/al-faedah/pesawat-mh370-red-flag-atau-false-flag/482901128498552

    ReplyDelete
  3. Hijack punye cerite ler,sekarang pesawat ada kat central Asia,semua orang selamat,itu mengikut tenungan saya dan teman sebomoh dari India.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja