Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 March 2014

MH370 : Sekarang Musim Manggis Ke?

Bhai/DeeDee semua...

Ini artikel selingan jer... Hahaha... sementara menunggu maklumat-maklumat baru masuk dari sumber-sumber gua.... Jangan mare aaa...


Just nak tanya..... errr... sekarang nih musim manggis ke? Kat mana boleh beli manggis banyak-banyak aaa... Anak-anak gua dah terliur biler gua citer yang pesawat MH370 tue ader bawak antara 3 atau 4 tan buah manggis untuk diekspot ke China...

Huh... biasanyer musim manggis tak jauh sangat dengan musim durian.... Hehehehe.... sedap wei....

So.... banyak betul manggis yang diekspot ke China tue .... 3 atau 4 tan tue........ hasl dari ladang atau kebun manggis kat mana aaa..... Takkan kat Kuala Kangsar kot.... saper tau tolong bagitau aaa..... gua nak beli...

11 comments:

  1. pokok manggih teman kat kuale nih baru kembang bunge bhai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malaysian officials have confirmed they received 'some radar data' from other countries about the missing Flight MH370 today - but claimed they were 'not at liberty' to release the information.

      Full article: http://www.malaysia-chronicle.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=247111:msian-govt-confirms-it-has-new-radar-data-on-mh370-flying-over-another-country-but-refuses-to-say-where&Itemid=2#ixzz2wSoB8WJb
      Follow us: @MsiaChronicle on Twitter

      Delete
  2. hitam hitam sitampok manggis
    walau hitam dipandang manis
    hati hitam banyak la pula yang menangis

    ReplyDelete
  3. Bhai...

    Betui Bhai, musim manggis sekarang nie... tapi dek kampung den lah ... Kuala Pilah... nak kata banyak, memanglah banyak tapi tak lah sampai boleh mengekspot ke China...

    COBOL

    ReplyDelete
  4. dia org export manggis ori ker

    ReplyDelete
  5. bro c++ ni nak diversion ker bro hahahh. anyway penumpang kat kuala kangsar ker atau kat ladang maggis hehehe

    ReplyDelete
  6. disempadan ni tak nampak pun. Kalau adapun had yang sesat off season

    ReplyDelete
  7. Manggis 4 tan bawak naik persawat comercial ker...naper tak kargo.

    ReplyDelete
  8. nelayanbimbang.blogspot.comMarch 20, 2014 at 11:13 AM

    Assalam..bro..maaf tk dgr kabar tp blog lu mmg aku follow tmbh plak klau ader kes trsirat nih..tuh lh beb 3 ari prtama mmg real story nih msuk 4 sumer trbongkang..tp msih ader lg yg mcm taik otak udang bengap tk sdah tp ape bleh buat rkyat ngara laen mane bleh ko kencing..ari nih indon dh denied 370 tu lalu pdn lh muker..aku tnya kt mmber yg pkai jersi biru ngn hijau aper crite siap geleng kpala ngn jd bisu..tq bro info ko nih..ehhh..singgah tg malim nant bro aku blanja ko jus manggis ngn nasi ayam al arqam brsalut manggis..skrg usah kate putik daun 10 tan pun aku bleh kirim kt ko buat unggun api..

    ReplyDelete
  9. mcm bom tangan pulak.mungkin masa dlm kapal terbang tu ade sorang bagi buah manggis kat pilot,pilot nagntuk ingatkan bom tangan,terus buat uturn.

    ReplyDelete
  10. depa bawak balik stok emas ke? sapa punya emas? BNM punya ke?

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja