Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 March 2014

Nantikan...

Bhai/DeeDee semua...

Nantikanlah .... Masa kehancuran akan sampai biler mana golongan Ulama "Dunia" semakin menguasai institusi Mufti... Ulama yang mementingkan perut dan bawah perut...

Ulama yang mengeluarkan hukum kepada golongan mustad'afin... Tapi kecut bila berhadapan dengan golongan penguasa.... Malah bila ramai ulama ini menutup mata bila melihat kemungkaran golongan penguasa...

Tak kisah la berapa tebal dan panjang lilitan sarban.. Tak kisah la berapa panjang janggut yang disimpan... Tak kisah la berapa tinggi songkok dan ketayap dipakaikan... Tak kisah la 100 ribu kitab dihafal .... Tak kisah la kononnya dekat dengan dua tanah haram... Tak kisah la jadi khadam dua tanah suci.... Tapi kalu taghut.... Tetap taghut... Sesat lagi menyesatkan...

Hampeh aaaa....

P/S : Nak harapkan PPIM... Lagi hampeh.... Kalu bab Ketuanan Melayu laju jer... Sampai terlibat dengan episod sembelih ayam (jadik bangkai) tanpa diniatkan kerana Allah Taala boleh plak... Tapi biler bab syirik dan sesat golongan yang menolak kalimah syahadah.... Terus takder telor... Pengecut.... Tabrani nak bagi komen mender...

Poodah la... Jual kuih maamor lagi baek dan untung.... Hahaharussanasini.....


1 comment:

  1. Gila lu bhaiii..

    Kuih maarmur tu mmg fabret family aku tu.. kalau mama wa bikin sure nagis endia sebelah umah bila rasa sbb sodap..

    Orang Pekannnn maaa.. kan kita dah kaborrr dohh..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja