Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 March 2014

MH370 : Perampas Bunuh Diri?

Bhai/DeeDee semua...

Belum ader lagi dalam sejarah rampasan kapalterbang ader perampas sengaja nak merampas kapalterbang semata-mata nak bunuh diri tanpa memberikan apa-apa signifikan... Macam jatuhkan kapalterbang tue kat atas Bangunan Seri Perdana ka... 

Belum ader mana-mana perampas kapal terbang dalam dunia nih yang merampas kapalterbang penumpang.. Tetapi takder demand aper-aper terus bunuh diri hempaskan ke atas laut (dikawasan paling terpencil @ isolated)

Belum pernah lagi ...

Tapi kalo ikut skrip asal Kerajaan Malaysia.... MH370 tue terhempas dilaut kerana kes bunuh diri.. Gilo ko apo... 

Lepas tue diubah skrip tue konon pesawat ader masalah teknikal... Mungkin ader masalah terbakar ekor pesawat... Pasai tue la terpaksa nak landing di Langkawi Airport.. Dimana pesawat MH370 tue terpaksa terbang melintas Segenting Kra untuk ka Selat Melaka.

Lepas itu ubah plak... Jadi terbang ke Lautan Andaman... Dan ntah camana boleh plak nak terbang ke Lautan Hindi... Hahaha... Lawak siot skrip nih.. Pesawat MH370 bermasalah... Tapi boleh terbang plak ke tengah laut tanpa ada ura-uran nak mendaratkan kat mana-mana airport yang boleh dikosongkan untuk pendaratan kecemasan..

Hahaha... Yang lagi lawak tue... Ramai betul yang percaya bahawa pesawat yang terbang kejap pada ketinggian 35 ribu kaki... Kejap pada ketinggian 45 ribu kaki... Kejap pada ketinggian 10 ribu kaki... Kejap pada ketinggian 25 ribu kaki... Dan kejap pada ketinggian 5 ribu kaki dalam keadaan ditutup flight transponder, ADS-B dan SATCOM langsung tak dapat dikesan oleh "active radar".....

Hahaha... Lawak siot... Giler aper "active radar" semua negara yang dilalui oleh MH370 nih tabley nak kesan... aper punya cikai la "active radar" nih.. Sejak biler plak B777-200ER nih dah dipasangkan cat khas dan komposit Stealth... Hahahaha

Yang best tue... Ramai betul yang percaya.... Hahahahahahahahaha..... Tolong la.. Nak bodohkan rakyat Malaysia tue lu orang boleh la buat... Tapi masyarakat luar susah la bhai.. Hahaha... 

TUDM lepas nih sudah dapat jimat kos.. Kalu nak beli bomber aircraft yang Stealth.. Tak perlu susah-susah... Beli jer B777-200ER sekenhen dari MAS.. Tak payah ubahsuai... Dah memang ianya Stealth... Tutup jer flight transponder, ADS-B dan SATCOM... Dah terus boleh guna sebagai bomber sebab radar tabley nak kesan ... Tambah lagi saiznya besar dan berjalan tak laju... Hahaha

Aper punya statement la..  B52 dulu pon tak laju.... Tapi ianya tetap pesawat bomber... Hahaha

9 comments:

  1. Kalau betul-betul kes kecemasan, terdapat banyak lapangan terbang di Sumatera yang boleh menghulurkan bantuan

    ReplyDelete
  2. itu namanya takdir, lagi satu dah terhantuk baru nak terngadah! dulu pun ada cadangan letakkan marshal udara (air marshal) macam yang U.S. buat lepas peristiwa 9/11. Tak de sape ambil kisah pun, sebab alasan, negara kita tak jadi sasaran ancaman.
    Sekarang ni, macamana? kena fikir balik! "air marshal adalah 2 orang anggota elit yang ditempatkan di dalam setiap "flight" baik domestik ataupun international. Mereka ni, dilatih supaya tidak tidur, walau macam mana jauh perjalanan kapalterbang tu. kalau nak tidur juga, sorang kena jaga untuk memantau keadaan dalam pesawat tu.

    ReplyDelete
  3. Termimpi-mimpi gue sekeluarga kena pergi ke Gong Kedak. Kt dah jumpa. He he apeke he . Tak kene mengene. Inila penangan following your merry go Kedak. Pi mai pi mai tang Kedak. Entri ni lawak siot nanti mimpi ketawa la pulak.

    ReplyDelete
  4. perampas elit kut nak bunuh diri kena pakai kapaiterbang

    ReplyDelete
  5. THIS IS PHANTOM FLIGHT

    ReplyDelete
  6. "Belum ader mana-mana perampas kapal terbang dalam dunia nih yang merampas kapalterbang penumpang.. Tetapi takder demand aper-aper terus bunuh diri " - ada aper ? 9/11 tu ler.. mana ader demand, cuma motif dia, supaya US berperang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai/DeeDee Mzkevin...

      Lu nih mesti tarak baca artikel gua abis-abis.... terus nak komen.... baca dulu aaa... jangan jadi bangang..... Baca perenggan pertama dulu.... Jangan jadi machai BN yang BaNgang ..... Hahahaha

      Lagi satu... lu percaya ka bulat-bulat aper yang USA citerkan pasai 9/11 .... Hahaha... lawak siot.... Lain kali pi belajar dulu macam mana nak buat demolition sesebuah bangunan..... Pi belajar dulu tentang explosive.... pi belajar dulu tentang Metallurgy,,, Pi belajar dulu tentang Drone..... Hahahaha

      Tolong jangan buat malu diri lu aaa..... Hahaha

      Delete
  7. "Belum ader mana-mana perampas kapal terbang dalam dunia nih yang merampas kapalterbang penumpang.. Tetapi takder demand aper-aper terus bunuh diri " - yang 9/11 tu aper? hihihii

    ReplyDelete
  8. PGA yang dihentikan tugas di KLIA tu kenapa? sekurangnya kes minor mereka boleh cover. Ni sebab ketua polis takleh fikir apa yg penting apa yg tidak. semua polis nak disuruh jaga nuar je...

    Aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja