Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 March 2014

MH370 : Semua Pentunjuk Di Semak

Bhai/DeeDee semua...

Artikel ini pendek sajer.  Sebab gua nak kena bergerak pi satu lokasi nih...

Sekadar nak kasitau yang semua petunjuk sedang/telah/akan di semak biarpun berkali-kali. Tiada satu petunjuk akan dibiarkan tanpa semakan.

Dan...

Tiada siapa waima kepala negara sekalipun akan terlepas dari siasatan.. Tambah lagi terlalu banyak lead yang menjurus kepada perkara ini..

By the way...  2 lagi lokasi di Central Asia disahkan bebas dari kesan pesawat MH370... Semalam satu team sudah digerakkan ke Filipina untuk mendapatkan maklumat tambahan...

Okeh aaa..

6 comments:

  1. adios bro....moga kapalterbang akan menjelma selepas 23.3.2014

    ReplyDelete
  2. Bhai . Berapa banyak tukar skrip dah. Ni pengarah taik kucing.. Mna nak dpt award camni.. Hahaha..lepas satu satu spekulasi yg diorg sndiri timbulkan . X jadi. Tukar balik skrip lain. Kejap radar ilang . Kne argue tukar plak ckp lain. Pastu kapten. Bynk org back up tukar lain lg. Yg iran sume apa cita. Pasport palsu. Manggis. Radar. Pilot. Serpihan laut hindi. Skrg bateri plak. Sbb kabin n kokpit terbakar. Huhu..

    ReplyDelete
  3. Yup mls dgr pc dah .. semakin melalut dorang ni ...

    ReplyDelete
  4. semak jangan biarkan tertinggal dalam semak

    ReplyDelete
  5. jgn risau pasal Malas nak dengar PC.. dah takde lagi lepas ni...
    nak pasal ape... pasal tmpt buat PC., hotel sama-sama dah fully book F1.
    apa punya mangkuk,
    berbillion2 abis buat itu ini, tapi byk benda takde..
    contoh, tempat @ center utk mgmt crisis elek, kena pakai hotel - buat lawak

    ReplyDelete
  6. bhai c++,
    Siasatan adalah perkara biasa,... lepas siasat.biasanya simpan dalam fail...lepas tu boss negotiate, action biasanya pochee...diorang tak jemu ke dok siasat manjang tambahan pulak yang dah dekat nak bersara atau yg dah service lebih 25 tahun,..serupa main bola takdak goal post...hahaha ...tapi takpa yg penting elaun dan bounty ada...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja