Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 March 2014

MH370 : Larikkk...

Bhai/DeeDee semua...

Sebagai entiti berasaskan perniagaan... Tentunya tak mau dipalit dengan skandal berkaitan politik dan yang seumpama dengannya... Sebaik mungkin akan dielakkan kontroversi dan skandal...

Hahaha... Nampaknyer itu laluan yang terpaksa Inmarsat buat demi survival perniagaan dier... Hahaha... Nak idup lama la bhai... Hahaha

Jadik... Dalam isu MH370 nih... Inmarsat pon dah bukak langkah seribu... Larikkk... Larikkk selamatkan diri... Hahaha .....

Kesian Najib Razak... Inmarsat pon taknak kawan dengan dier... Inmarsat pon taknak bekap dier... Kesian.... Hehehe






6 comments:

  1. Bro....berita mana ni? Bagi link

    ReplyDelete
  2. Masaklah kau najib, memang taraf kangkong & ayam RM1 betullah pemimpin umno/bn. Mana pergi penasihat kau yahudi apco tu. Jgn2 tukang punasihat pun dah cabut sama? Memalukan sungguh rakyat mesia ada pemimpin macam ni. Konon seru rakyat bersatu bagi sokongan tetapi hampas................ Baik kau meniaga jual kangkung lagi baik.

    Bila menteri atau pegawai bertangungjawab ni nak letak jawatan? Tunggu kucing bertanduk kot?
    Pemimpin macam ni bukan ada maruah - tipu, bohong muka selamba macam kena tampal kulit babi 10 inci.

    abuamir

    ReplyDelete
  3. Apa motivasi yg menyebabkan Najib membuat konklusi sebegitu?
    Dgn penafian Inmarsat,dimanakah kredibeliti LAPORAN akhbar PM tu??
    Nk sebut sidang pun gua x sanggup sbb dia hanya membaca laporan dan enggan menjawab mana2 soalan..mcm tukang bc Peristiharan Raya jer..
    Pengumuman x popular mamat ni disebabkan track rekordnya yg buruk menyebabkan pihak yg menguasai keadaan membulinya sebegitu teruk sekali..
    Elok dia berehat jer dari dunia politik,kelembapan dia ni dh smpai tahap warga negara lain mengecam Negara dh..
    x kan kami nk jwb kt warga China,"sabar la Dee2 sekelian,,hangpa baru sekali ni kena tipu dh nk marah2 sakan..Kami ni hari2 kena tipu hangpa x tau"...
    nk ckp pun x lalu..

    ReplyDelete
  4. Agensi pelancongan atas talian China menghentikan jualan tiket untuk penerbangan Malaysia Airlines (MAS).South China Morning Post melaporkan beberapa agensi popular China akan memulaukan MAS sehingga "kebenaran terserlah" dalam kes MH370.

    ReplyDelete
  5. PM yang kena PAU pasai ada kes, lu tak ikut gua sebar, tu yang ikut saja apa yang tuan director suruh.
    Dah tipu 1 Malaysia lepas tu nak tipu 1 dunia. Kantoilah jawabnya

    ReplyDelete
  6. Kerajaan China dan lain-lain lagi pasti akan menjadi lebih berang terhadap Malaysia dengan penafian Inmarsat. Sekiranya data-data yang diperlukan termasuk mengenai Gong Kedak AFB tidak dapat diperolehi dengan baik, Kerajaan China dan lain-lain mungkin akan mengambilnya secara kekerasan.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja