Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 March 2014

MH370 : Gua Dah Cakap Dah

Bhai/DeeDee...

Hahaha... Nampaknyer semakin banyak belit yang telah, sedang dan akan dibuat demi untuk memastikan rakyat dan warga asing semua percaya bahawa MH370 telah hilanh akibat dirampas oleh "pilot" dan dilencongkan ke luar negara...

Hahaha... Kan gua dah kata dah... Itu la lu orang tamau percaya... Hahaha... Ini semua poyo... Semuanya semata-mata nak alihkan isu.. Nak alihkan tumpuan lu orang... Nak sediakan mindset lu orang...

Hahaha... Walhal semua penumpang dan crew kini sedang ditahan.... Hahaha ... walhal pesawat MH370 langsung tak pernah keluar dari ruang udara Malaysia... Walhal kedua-dua pilot dan co-pilot pon sudah jadi mangsa... Walhal pesawat selamat diturunkan di dalam Malaysia.... 

Hahaha.. Dua tiga hari sudah blog nih ader kasi hint yang kapten MH370 akan dituduh bukan-bukan... Hasil intimidasi dan provokasi dari Cawangan Khas... Skarang amacam.... Lu tengok aaa diorang sudah ubah skrip... Hahaha... Yang lagi lawak... Siap ader yang kaitkan dengan isu politik...

Err.. Gua nak tanya lu orang sumer.. Lu orang sedar tak bebaru nih BANK NEGARA MALAYSIA (BNM) ader kehilangan duit tunai... Banyak plak tue... Ader sesapa perasan ker.... Hahaha

So... Lepas kapten Zaharie dikaitkan ngan merampas MH370 kerana pro Anwar... Mesti lepas nih kalo payah diorang akan kaitkan Kapten Zaharie ngan Jamaah Islamiah atau Al Qaeda la plak... Hahaha ... Tunggu dan lihat jer la.....

Pssst... Ader satu lagie...

Punya la lu orang nak kaitkan isu MH370 ngan New World Order... hahaha... Ini semua poyo... Takder kena mengena pon... Semuanya semata-mata demi "xxxxxxxxx xxxxxxxxxx" ... Opss... Sori gua tabley citer... Hahaha .... Takder pasai spesel kargo ka... Staff Freescale ka... bilionair China ka... Teknologi ketenteraan ka... Takder pasai konflik di mana-mana negara pon...

Nope.. Nothing.. Nada... Zilisch... It's all semata-mata nak "buying time" untuk something more sinister.... Hahaha... Gua tabley nak elaborate lebih untuk hari nih... Gua nak tengok lu orang punya skrip terbaru lepas baca artikel gua nih..

Gua tau yang lu orang memang monitor blog gua... Hahaha... Aper ader hal...  Lu orang buat perancangan giler... Ader chan kalu gua kasik havoc la lu orang punya plan tue... Hahaha... Baru la best tengok lu orang punya belit.... Hahaha

UPDATE : Press Statement baru sebentar tadi nampaknyer lagi banyak yang blur .... Hahaha... Lawak siot... Cakap berbelit-belit... Hahaha...

Malam nanti satu lagi klu insyaAllah akan keluar kat blog nih... Lepas tue gua nak tengok belit aper plak yang diorang nih akan buat... Hahaha

10 comments:

  1. Ala bro citer la bro kat gua.rasa gua nak jupe bro je.bro kat mana bro gua sanggup turrun jupe bro nii

    ReplyDelete
  2. Slm bro cipan
    Wa cuba tok caya lu pnnya artikel....tp bila lu kaitkan dgn bnm hilang duut....wa dh mula sangsi kat lu.....wa keja dlm bngunan bnm penang....wa kenai sekoq2 yg pau duit dlm tu.....8 orang keja dgn meps...vndor bnm yg wat proses duit utk fit notes diedar balik ke bank komesial....8 org ni memang dok pau duit dh lama myb sblum sptmbr lg....diaorg pau duit sbb desprate bro....nk kawin....nk senang....nk byr hutang....wa xrasa ni suma ada kena mngena dgn MH370 nih.....duut blwh hilang sbb ada looophole yg diaorg bleh sumbat duit dlm pkaian dlm diaorg.....jd bro wa harap lu leh bezakn mana yg tipu n mana yg btui....wa pngikut lu dh lama....dr 2008 lg bro....jgn la lu pun dh xbtui mcm blogger lain....

    ReplyDelete
  3. bro c++
    sapa punya plan ni...adakah org di'dalam' atau di'luar'? something sinister tu terjadi di msia?

    ReplyDelete
  4. Bro kes bnm tu rm300k tu ke.biar btul sbb duit x jumpa lg

    ReplyDelete
  5. Bro C++ saya pengikut setia blog sdra. Saya melihat apa sj kejadian yg berlakj dari st sudut yg lain
    Apa yg sy bimbang apakah "buying time" & "smtg sinister" yg sdra maksudkan? Krn sdra telah ktkan sblm ini yg semua ini x ada kaitan dgn politik.

    ReplyDelete
  6. Dah dikaitkan pun dgn gerakan Islamis ~ http://www.malaysiakini.com/news/257237

    ReplyDelete
  7. yang penting bukan semua orang percaya apa yang dikata

    ReplyDelete
  8. Din kl #pray for mh370March 16, 2014 at 7:50 PM

    Wow....sampai Macam tu sekali . Siap hijack kapal terbang then libatkan kuasa luar semua.. Apa kes? Sapa punya keje gila n bangang sanggup susahkan semua orang ni..banyak hebat maaa..tunggu la masa melingkup .laknatullah..

    ReplyDelete
  9. kalau kat paper duit hilang 300k sahaja...bukan banyak pun...ke sebenarnya ada banyak lagi yg hilang tapi tak diumumkan kesnya..sebab nak merancang diletakkan kesalahan tu di atas bahu orang lain??macam tu ke??

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja