Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

31 March 2014

MH370 : Seribu Satu Kalut

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... Gua gelak jer biler tengok skrip yang makin berubah ... Tak ketahuan... Serupa macam ayam takder kapla... Kesana kesini tak ketahuan... Hahahaha ... Hancuss...

Kejap kata belok kiri (sharp turn)... Kejap kata buat pusingan 270 darjah.... Kejap kata kat Laut China Selatan.. Kejap Laut Andaman... Kejap Lautan Hindi...

Kejap plak minyak ngam-ngam jee cukup sampai Beijing ngan ader sedikit minyak tambahan... Kejap macam minyak full tank.... Hahaha... Lawak siot...

Yang sebetulnyer... Cakap jer la yang semua tue sekadar nak sedapkan hati jer... Cakap la yang semua tue agak-agak jer... Cakap la yang tue semua aderlah andaian... Samer macam cakap Timbalan Menteri Pertahanan yang blurr... Samer macam banyak Menteri cap ayam yang selalu cakap ini semua aderlah salah wartawan quote statement diorang biler dah kantoi...

Aper salahnyer ngaku yang TUDM cuai... DCA blur ngan SOP... Kementerian Pertahanan cuai macam kes IC Palsu boleh dapat lesen senjata api...

Lepaa nih aper plak Kerajaan Malaysia nak kelentong media dan semua orang... Aper plak pendedahan lawak yang akan dibuat ....

Gong Kedak... Gong Kedak.... Hahahaha ... Seribu satu kalut lar.... Hahaha

20 comments:

  1. tolong la... pulang kan balik org2 dlm kapal tu... nak ambek kapal tu ambek la...

    ReplyDelete
  2. lawak gila diorg nie... spin x sudah2... last2 terbelit dgn spin sendiri... :)

    ReplyDelete
  3. Bhai... rumusan dari link ni selari dengan apa yang lu paparkan dalam blog lu... terbaik la lu... http://budakkg-setiu.blogspot.com/2014/03/flight-370-reality-check-boeing-777.html...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai/DeeDee Anonymous...

      Bukan ker ramai yang kata blog gua punya citer ngarut... Hahahaha.... Diorang kata tak logik.... Hahahaha

      Delete
  4. slm bro, apa cerita ngn wartawan usa ckp isriel ade beli pesawat mas serupa ngn mh370 no siri jer lain siap ader gambar lagi, boler pakai ker cerita ni bro, saya tahu bro and the gang mesti tahu lebih lagi kalo ader pass2 la kt kitorg yg ketndusan maklumat ni ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai/DeeDee Anonymous...

      Memang diorang ader beli sekenhen.... Takder masalah... maybe lambat skit nak cat baru.... Cuma satu jer yang pelik... kenapa beli sekenhen... walhal berlambak yang baru ader kat pasaran..... Hehehe

      Delete
  5. Inilah yg dikatakan mesia negara contoh dan dipuji oleh negara luar spt kata menteri kangkung. Dulu kes LD kata bukan penganas walaupun bersenjata, mungkin lawat saudara bawa senjata ke? Rakyat mesia setiap hari kena tipu tak ada apa tetapi rakyat luar masaklah jawabnya.

    Apa lagi yg nak di spin lagi, kita saksikan lawak antarabangsa mesia.................
    Lepas ni projek bekalan radar dll sedia utk dilahap oleh kroni............tersenyum lebar kroni terutama yg kepala licin tu. Tengah sibuk MH370, kroni pun sibuk dgn projek kat langkawi. Anak kutty pun terlupa bila kes memali dan kat mana dia ada, melayu mudah lupaaaa............

    abuamir

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai/DeeDee Anonymous...

      LD tue sajer jalan-jalan balik kampung bawak senjata... Kan biasa orang kampung bawak golok atau parang jalan-jalan.... Diorang nih upgrade skit... pakai M16 ... hehehehe...

      Itu kalo ikut otak Hishamuddin Hussein la.... Hahahaha

      Delete
  6. Kalau selalu sangat menipu orang dah tak percaya dah.Kalau terlalu banyak spin,lama-lama kepala berpusing.Ini semua akibat terlalu lama "ditipu" oleh orang luar.Jadi penipu sebab selalu kena tipu.

    ReplyDelete
  7. Selalu sangat tipu orang dah tak percaya.Terlalu banyak spin kepala jadi
    Pusing.Jadi penipu sebab selalu kena tipu orang luar.

    ReplyDelete
  8. soalnya mengapa kapai patah balik patut sampai balik kl tapi terlajak entah kemana

    ReplyDelete
  9. Bhai... lu da semakin mngarut... ckp saja bukti xda... serupe tin kosong...hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai/DeeDee Anonymous...

      Aper lu ingat lu hakim mahkamah ka yang gua kena usung bukti.... Hahaha.... Wei... skrip belum abis lagi lar... Hahaha...... Ader brani ka lu cakap camnie kat Hishamuddin Hussein atau Najib Razak..... Hahaha.... sure lu takder telor punya.... Hahahaha....

      Skrip diorang langsung tak konsisten... hancuss... buat lawak satu dunia.... hahaha

      Delete
    2. Lu ni byk sgt tgk movie... kurang2kan la skit... gi wat solat dhuha mohon wat dtambahkan rezeki lg bagus.. sorryla kalo lu marah ngn apa wa ckp... cukup2lah bhai... propaganda lu wa ikut dari awal.. satu hape pun xkna..

      Delete
    3. Wa lupe nak tambah... bukan tugas hakim nak tgok bukti... hahahaha blaja tinggi skit der... bila ilmu p3nuh didada xlalu kuarkan cerita2 bodoh lu ni... :))

      Delete
  10. Bodoh lembu umno macai hina punya anon 4.40 hahaha.. Lu pegi baca utusan la langau haha balik2 blog ni jugak lu bukak nk cari info. Baghal bloodyshit.. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lu bijak? Lu bijak lu xkan pikir sama mcm admin blog ni... hidup biar real der... jgn tlebey sgt fantasi tu...
      metafora, berkias-kias la bagai... tu baru betul bloodyshit... real thing is based on fact... bukan nye mncanang pelbagai propaganda mngarut.... buka lah minda korg

      Delete
  11. cakap berapi tapi anonymous...takde telo lah...tunjuk namalah..apalah...lu ni serupa baling batu sembunyi tangan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serupe lah mcm admin blog ni.... berani kasi tunjukla diri...

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja