Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 October 2015

Zulkifli Mamat, Sila Jawab

Bhai/DeeDee semua...

Songlap, rasuah, main betina, khianat dan sebagainya tidak membezakan yang pakai kopiah atau pakai sarban.....  Semua puak-puak nih boleh jer buat benda nih.. Jangan ingat geng pakai sarban bagai maksum dari melakukan onar dan maksiat.... Hahaha.... Tak gitue spender putih?

So.... Zulkifli Bin Mamat .... Sila jawab persoalan ini..


5 comments:

  1. Itu "derma" abang oi......

    ReplyDelete
  2. Hudud.....................Hudud...............Hud......Hud..... Balak.....Balak + bini + Range Rover + rumah mewah + melancong keluar negara + songlap wang rakyat. Hudud..............hudud....... Kafir sana, kafir sini + derma dari Najib + semua halal dan semua mendapat redha Allah.

    ReplyDelete
  3. manusia yang pikir bial mati terus jadi tanah selama lamanya
    maka dalam hidup yang sat saja ni sapu apa yang mampu
    tak gitu

    ReplyDelete
  4. adakah PAS memainkan emosi rakyat Kelantan dengan retorik hudud? seolah2 mereka ingin menegakkan hukum Allah sedangkan iltizam mereka tiada langsung bahkan berusaha untuk kayakan diri dan keluarga....mudah2an pandangan ambo ni saloh...sedih tengok puluhan tahun rakyat Kelantan menderita...

    ReplyDelete
  5. Salam.

    Gua dengar sendiri sorang ustaz @penyokong PAS kat 1 kuliah Megrib dah start baca ayat Al-Quran & menlabelkan pemimpin & penyokong GHB @ PAN adalah golongan munafiq yang perlu dijauh & seru (punya ler kuat dia syarah@seru) untuk tetap istiqamah dalam PAS.

    Pada dia PAN bersekongkol dengan pemimpin bukan-Islam, menolak syariat hudud, menolak kepimpinan ulama', nak PAS kalah & memecah-belah jemaah Islami PAS, khianat janji...maka dia sah takfir PAN !

    Ustaz tu dia imply bai'ah kut, gua infer janji kerjasama, sumpah, manifesto, whatnot.

    Actually, gua perasan lama dah sakit dengki, sombong ni pada ustaz yg baca tafsir & bagi contoh ikut selera dia & PAS aje.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja