Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 October 2015

Main Pistol Lah Pulak

Bhai/DeeDee semua...

Lu ingat orang UMNO/BN jer ka yang dok gila nak tunjuk dier ader senjata api... Dulu orang MIC ader buat camtue... Buat kerja gila mau tunjuk semua orang yang dier ader senjata api....  Tapi la nih... La nih orang PAS pon ader buat kerja macam tue...

Huh...

Aper dier ingat ini negara samseng ka... main show off senjata api sana sini.... Gila ka....

Ini macam punya worang... patut lesen senjata api dier kena tarik balik dan dibatalkan jer.... tak perlu tunggu sampai nanti ader yang mati kena tembak tak pasai-pasai biler mamat nih angin tak betul..... Nanti mana tau... tetiba datang penyakit gila... mau jadik kes tembakan rambang nih....

Adoyai... masak nih...

1 comment:

  1. Don't kill two birds with 1 stone. Dari itu diminta pihak pak poklisi tarik balik lesen senjata api dia derta merta, mak tindikan ini menyelamatkan dia dan orang yang bakal ditembaknya. Ingat tak pada satu masa dulu Yang Berhormat dari anggota MCA Bukit mertajam mengacukan pistol pada crew deck feri diPulau Pinang - boleh tarik balik lesen dan dihukum lagi. Inikan pula bukan anggota parti komponen BN, apa lagi ditunggu !

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja