Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 October 2015

Dana Tidak Terhad

Bhai/DeeDee semua...

Satu perkara yang gua respek sama UMNO/BN aderlah mereka akan menyediakan dana tidak terhad kepada cybertrooper yang berpihak kepada mereka. Mereka akan berikan dana dalam bentuk yang macam-macam.... Gua paham kalo ader yang rembat sikit dana tue bawak lari untuk diri sendiri.... tapi itu biasa la...  duit bhai... dan hasilnyer... UMNO/BN masih kekal dipuncak kuasa walaupun sekadar nyawa-nyawa ikan sajer pada satu-satu masa...

Tapi....

Pakatan Rakyat dan sekarang nih Pakatan Harapan.... nampak sangat la kemut nak salurkan dana.... Alasan yang sering diberikan... dana tak ader... Hahaha... jangan sembang la wei... macam la gua tak tau berapa besar dana lu orang ader.... sumbangan dari mana... dan kemana lu orang salurkan  dan sorokkan.... Hahaha

Kalu bagi sumbangan kat cybertrooper plak.... macam haram.... kalo boleh semua nak free... promosi free... radio internet free... cetakan free... malah bunting dan banner pon nak free....  atas alasan berjihad.... Agak-agak la wei... dulu masa takder kuasa takper la... ini masa dah ader kuasa dan negeri pon kuhun kedekut...

Kroni laju plak boleh dapat.... Hahaha

Aper pon... memang la tak hadap pun dengan sumbangan nih... cuma sekadar nak citer la... nak tipu dan kelentong kat cybertrooper PR/PH nih pon agak-agakla... ingat kitorang cap ayam ka.... Hahaha.... nak jatuhkan lu orang pimpinan pun sonang ja... kecik anak ja.... Hahaha

Ader paham ka???

1 comment:

  1. kalau rasa nak bagi sumbangan untuk kebenaran kerana Allah
    teruskan
    kalau nak habuan sila cari puak ynag sanggup bagi
    kebenarn itu bial tercapai satu kepuasan
    penipuan kalau tercapai satu kepuasan yang menakutkan
    bagi puak yang sokong toghut pi mapuih la

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja