Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 October 2015

Bijak Permainan Ibrahim Ali

Bhai/DeeDee semua...

Satu benda yang paling gua layann aderlah melihatkan kebangangan Hadi Awang dalam berpolitik.... Memang gua respek Hadi Awang dalam bab ilmu agama dier... Tapi dalam bab politik.., Hadi Awang banyak failed... Banyak buat keputusan bangang... Dan antara keputusan bangang diee adalah bekerjasama dengan Ibrahim Ali....

Gua tak tau la aper jampi Ibrahim Ali sampaikan Hadi Awang boleh terpesona... Hahaha... Habislah PAS kena kencing lagi ngan Ibrahim Ali... Hahaha


Dulu Ibrahim Ali pernah buat statement dibawah nih sejurus Nik Aziz meninggal dunia... Lu orang nilaikan la....



6 comments:

  1. Ibrahim ali gagal mendekati pas selepas menang pilihanraya di pasir mas dengan menggunakan tiket pas dan selepas itu menjadi ahli parlimen bebas mesra bn dan boleh duduk sebaris dengan haji hadi selepas ketiadaan nik aziz

    ReplyDelete
  2. Berahim Ali bukan bijak tapi Hadi Awang yg terlalu bangang! Penyokong PAS lagi maha bangang!

    ReplyDelete
  3. kih kih kih...

    kesian wa tengok perisik kena tipu...

    ReplyDelete
  4. Kalu orang (eh, orang ker?) sifat & sikap buruk macam Ibrahim Ali boleh dianggap kawan that tells it all bro betapa busuknya PAS hari ni sebusuk hati ulamak, ustaz & ahlinya yg cenderung berlaku zalim kepada kawan & lawannya selain sanggup main wayang jual ayat Allah untuk layan nafsu tembolok demer. Habis ker... Jahanam !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ugama kita pun ajar ulamak ada dua jenis. Tapi pada aku ulamak kat Malaysia ni ramai yang tak berjenis!!

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja