Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 January 2016

Kenapalah Macai UMNO / Najib Razak Bongok Sangat?

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha...  takder aper yang boleh melawan kebongokan ini... Hahaha... memang paling win lah... Hahaha... Aper dier ingat ini zaman Kesultanan Melayu Melaka ke? Hahaha

Kalo gitue aaa... tak payah la ader Angkatan Tentera bagai... baik semua harap Cina handle...

Bodoh.... bingai... bangang.... Mangkuk nih mesti tak tahu bahawa Malaysia ader perjanjian keselamatan dengan Australia dan New Zealand serta Komanwel.... Bangang betul lah.. patut lah Hadi Awang suka sangat dengan UMNO... pasai sama spesis bangang... Hahaha


3 comments:

  1. tektik memihak itu tektik lama bg semua negara kecil

    masalahnya kenapa byk mengutuk dap dgn kaitkan dgn cina

    klu ye pun bijak tkkan sampai gadai elektrik yg strategik pada china

    betul ke bijak atau malaysia terpaksa melayan kedua2 kuasa besar?

    china dgn elektrik dll. US dgn tppa dn pengkalan tentera.

    akhirnya kita jadi medan kuasa besar berbalah

    bijak la sgt

    ReplyDelete
  2. kita ni mangsa keadaan je...US nak menguasai dunia..China kena jaga diri mereka jugak..kalau semua dilepaskan kepada US, makin lama makin lemahlah China ditekan US...membiarkan china menguasai beberapa cabang perniagaan di Malaysia akan membuatkan US fikir dua tiga kali sebelum menekan Malaysia melalui TPPA dan lain2 yg akan muncul satu demi satu..

    kalau semua bisnes asik dgn US je, nanti kata kerajaan dah jual Negara kat US..kalau dgn china pun sama gak..abis tu nak niaga dgn siapa? krooni TUn?? kah kah kah..

    aymy8888

    ReplyDelete
  3. ada janji ngan negara negara tu pun semuanya barua amarika
    selagi tidak ada kekuatan sendiri duk kena main la
    jawabnya
    baushit la memanjang

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja