Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 January 2016

Sekeping Gambar Seribu Cerita

Bhai/DeeDee semua..

Just nak upkan gambar nih jer.. Sekeping gambar seribu cerita..

Hahaha


6 comments:

  1. hj misai kontot bercakap sebelum berfikir

    ReplyDelete
  2. Itu mujurlah dinasihatkan supaya penyelesaian kes dibuat di luar mahkamah, jika tidak amaun kena bayar tu tentu lebih tinggi dan title ahli parlimen pun boleh terbang.

    ReplyDelete
  3. dah semakin biol pemimpin2 pas sekarang nih. banyak sangat telan pil kuda kot? wakakak..... ;-]

    ReplyDelete
  4. kih kih kih...

    ropa-ropanya baru ku tau...

    inchik perisik ni samada tak paham cerita dengan betul ataupun buat-buat tak tau cerita betul...

    kesian...

    ReplyDelete
  5. lain kali jangan cepat nak sembur takut nanti tak cukup duit nak makan pasembur biar sohih baru tabur
    tengok orang kena simen sebab apa adakah dia sebar pitnah atau pertahan prinsip (itu kapir)
    lani zaman kedzoliman berleluasa demi nak jaga sekelompok manusia
    jangan lupa mau pikir itu hal

    ReplyDelete
  6. Laaaaa....kahkahkahkahkah!!!
    Ingatkan gambar hapa. Kahkahkahkah!!!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja