Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 January 2016

Flashmob Nenen? 18SX 18PL

Bhai/DeeDee semua...

Orang Melayu kalau tak pervert, lucah dan sensual maknanya bukan Orang Melayu la... Cuba tengok berapa banyak dalam pasaran ubat kuat, ubat besar, ubat panjang, ubat kemut, minyak belacak, minyak senyonyong, minyak dagu dan sebagainya...

Dalam pasaran dijual secara terbuka dan tertutup.... Ditampal-tampal di pangkal pokok, tiang telefon, tiang elektrik, box TNB, pondok tunggu bas dan sebagainya....

Semuanya sasaran untuk Orang Melayu...

Sebab itulah biler ader geng BFM (Breast Feeding Moms) yang buat selfie dan flashmob nenen kat public... Kecoh satu Malaysia.. Kecoh dalam media sosial... Whatsapp, Instagram, Facebook... Semua kecih pasai tetek, pasai nenen, pasai kopek, pasai buah dada.... Semuanya lucah dan seks... Semuanya sensual....

Bangang aaaa.... Pervert tak abis...

Tak payah la nak sembang berlakon baik la wei ... Hangpa sendiri pon terujua sebenarnya tengok nenen, tetek dan kopek gebu... Mengaku jer la.... Hahaha... Bodoh aaaa..


2 comments:

  1. kih kih kih...

    inchik perisek pun jangan sampai tak mengaku kalu ada orang tanya, ya?

    ReplyDelete
  2. manusia memang ada yang jadi ajen tukang siar benda tak elok
    jawab lah nanti bila sampai masanya

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja