Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 January 2016

Korang Tak Pelik Ke?

Bhai/DeeDee semua...

Gua sekadar nak tanya jer... sebab pelik tadi ader member highlight benda nih kat gua... Garuk kapla gua nak bagi jawapan yang tepat dan tuntas... Hahaha

Nih dier soklan tue...

Ostad UMNO walaupun hebat dalam keilmuannya jarang yang perasan diri tu Olamak.

Tapi,

Ostad PAS walaupun baru habis belajar @ baru join PAS sudah ada yang perasan jadi Olamak.

Korang tak rasa pelik ke?

Hahahaha... Macam celaka aaa geng Envelope nih kan... Hahahaha

3 comments:

  1. hoi macai PAN IMAYAM amanah progresif anak buah al alamak ostad mat sabun alselfie amoi...xpayah nak serang pas sgt lah...nak sokong umno tu sokong je...dah mmg gaya korang tu sama ja...puiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. pas la yang duk sokong umno.umno tu penyamun. pas tu penjilat penyamun.

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja